کد خبر: ۳۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶
معاون وزیر ارتباطات:

اپراتور‌ها کیفیت اینترنت را بالا ببرند تا تعرفه تغییر کند

میر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس رگولاتوری در مورد افزایش تعرفه اینترنتی که به تازگی خبر آن داغ شده است، اعلام کرد که تا زمانی که اپراتور‌های اینترنتی و همراه کیفیت سرویس خود را بالا نبرند، تعرفه تغییر نخواهد کرد.
اپراتور‌ها کیفیت اینترنت را بالا ببرند تا تعرفه تغییر کند

مخاطب 24- در حالی لاجوردی از بالا رفتن کیفیت اینترنت سخن می‌گوید که پیوسته مدیران وزارت ارتباطات از جمله وزیر ارتباطات در مواجه با کندی و اختلال در اینترنت اعلام کرده‌اند که وضعیت شبکه مطلوب است. همچنین لاجوردی در وضعیتی از اپراتورها می‌خواهد که کیفیت زیرساخت‌های شبکه خود را بالا ببرند که حداقل از یک سال گذشته اکثر شبکه اینترنت و مخصوصا پروتکل‌های مهم اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی مختلف در کشور با محدودیت و فیلترینگ همراه شده‌اند. 

ستاد تنظیم بازار درخواست رگولاتوری که به صورت چراغ خاموش از این ستاد درخواست افزایش تعرفه کرده بود، را قبول کرده است. طبق اطلاعاتی که شرق منتشر کرد، براساس ابلاغیه ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم بر افزایش بین ۲۶ تا ۳۰ درصدی تعرفه اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت گرفته شد، اما به گفته برخی اپراتورها به «شبکه شرق» هنوز رگولاتوری این ابلاغیه را به اپراتورها ابلاغ نکرده است.

حالا لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و رئیس رگولاتوری در حاشیه برگزاری نمایشگاه تلکام در واکنش به موافقت رگولاتوری با افزایش تعرفه اینترنت پاسخ روشنی نداد، اما گفت: «درخواست افزایش تعرفه اتفاق  جدیدی نیست و همواره اپراتورها از روز ازل این درخواست را داشته و دارند. رگولاتوری تا زمانی که اپراتورها تعهدات لازم را برای کیفیت شبکه، توسعه و حمایت از مردم را ندهند هیج افزایش تعرفه‌ای نخواهیم داشت.»

او در پاسخ به سوالی در مورد جلسه‌های مختلف با ستاد تنظیم بازار و کسب موافقت این ستاد با افزایش تعرفه اپراتورهای اینترنت اعلام کرد:‌ «ما ممکن است با ستاد تنظیم بازار در این زمینه جلسه داشته باشیم هرچند در این زمینه خود ما هم صاحب اختیار هستیم، ولی تا زمانی که اپراتورهای محترم تعهدات توسعه‌ای قابل قبول به ما ندهند تعرفه تغییر نمی‌کند.»

توپ در زمین اپراتورها

لاجوردی در این اظهار نظر توپ بالا رفتن کیفیت اینترنت را عملا به زمین اپراتورها انداخته و چند بار تاکید کرد که تغییر تعرفه منوط به افزایش کیفیت زیرساخت‌های شبکه اپراتورهای ارتباطی است. او در این زمینه توضیح داد: «الان اپراتورها درخواست افزایش تعرفه را به ما داده‌اند و داده‌های آماری از وضعیت شبکه خود را نیز در اختیار ماگذاشته‌اند. ما اختیار و امکان برای تغییر تعرفه داریم، ولی هر نوع تغییر تعرفه مشروط بر این است که اگر تغییر تعرفه‌ای رخ می‌دهد آیا همراه با افزایش کیفیت است و اپراتور افزایش درآمد را چگونه می‌خواهد هزینه کند. بنابراین ما از اپراتورها برنامه توسعه‌ای خواسته‌ایم، شاخص‌های ارتقاء کیفیت شبکه را به آنها اعلام کرده‌ایم که شامل شاخص افزایش سرعت، پکت لاست  و … می‌شود و گفته‌ایم که تا پایان سال سرعت دسترسی چقدر باید افزایش پیدا کند و این افزایش کیفیت تا سال دیگر به چه میزان باید باشد.»

او تاکید کرد در حال حاضر توپ در زمین اپراتورهای ارتباطی است که آیا این شاخص‌ها را می‌توانند پاس کنند یا خیر. به گفته او تا زمانی که اپراتورهای ارتباطی نپذیرند که این شاخص‌ها باید پیاده‌سازی شود، کاری نمی‌توان کرد. او با اشاره به این موضوع ادامه داد: «قرار نیست تعرفه تغییر کند و اپراتور تغییری در زیرساخت و کیفیت شبکه‌ خود فراهم نکند. حتی ما اصرار داریم که این شاخص‌ها باید الحاقیه پروانه اپراتورها شود. وقتی الحاقیه پروانه شود، اگر اپراتور تعهداتش را انجام ندهد، می‌توانیم جریمه‌اش کنیم.»

محدودیت روی اینترنت همراه با افزایش کیفیت؟!

در حالی لاجوردی روی افزایش کیفیت خدمات شبکه اپراتورهای ارتباطی برای اینترنت پرسرعت و با کیفیت تاکید دارد که حداقل در بیش از یک سال گذشته، اینترنت کشور با محدودیت و فیلترینگ شدید همراه است. لاجوردی در پاسخ به این سوال «شبکه شرق» که چگونه در شرایط محدودیت روی اینترنت قرار است کیفیت اینترنت بالا برود گفت: «بحث محدودیت در حوزه کاری بنده نیست، ولی این شاخص‌ها را براساس شرایط موجود برای اپراتورها مشخص می‌کنیم این‌ها شاخص‌های فضایی  و براساس شرایط آینده و گذشته نیست، ما شرایط فعلی را می‌سنجیم و معتتقدیم که اپراتور می‌تواند به این شاخص‌های کیفیتی برسد.»

او در واکنش به اینکه برخی گزارش‌های جهانی و حتی گزارش‌های داخلی مانند گزارش انجمن تجارت الکترونیکی نشان می‌دهد که وضعیت اینترنت کشور مطلوب نیست اعلام کرد: « وضعیت شبکه را هم خودمان می‌دانیم به چه شکل است، شاخص‌ها را خودمان تعیین و به اپراتور کمک می‌کنیم، بنابراین این مسائل ربطی به موضوع بالا رفتن کیفیت شبکه اپراتورها ندارد.» به گفته او مبنا قرار دادن گزارش انجمن تجارت الکترونیک در مورد کیفیت اینترنت کشور هم درست نیست و این گزارش سراسر پر از اشکالات فنی است.

 

منبع: شرق

برچسب ها: اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر