کد خبر: ۳۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵

واکنش نمایندگان مجلس به ترور سردار موسوی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به ترور سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی، از مستشاران نظامی با سابقه سپاه در سوریه، تاکید کردند: مسئولیت ترور شهید موسوی مستقیما به عهده دولت بایدن است.
واکنش نمایندگان مجلس به ترور سردار موسوی

مخاطب 24- روز گذشته روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهادت سردار شهید سید رضی موسوی در سوریه خبر داد و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی تاوان این جنایت را پرداخت خواهد کرد.

رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتشار توئیت هایی، ترور سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی

«شهید سید رضی از پاک‌ترین و خالص‌ترین افرادی بود که می‌شناختم؛ آنچه را که در نظر داشت چنان با دقت طراحی کرده است که شهادتش خللی در تحقق آن ایجاد نخواهد کرد چه بسا آن را تسریع و تقویت کند.
حالا بی‌شک در کنار شهید حاج قاسم نظاره‌گر وعدۀ صادق خواهد بود.»

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی

«فقط شهادت دستمزد سال‌ها مجاهدت بود.»

مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

«پاسخ به این ترور که ضروری است؛ اما معادله عوض شده: چنان ضربه‌ای از مقاومت خورده اند که می‌خواهند جبران کنند، ولی غیرقابل ترمیم است.

با فروپاشی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی در ‎طوفان الاقصی و استقرار ماموران آمریکایی در اسراییل، مسئولیت ترور "شهیدموسوی" مستقیما به عهده دولت بایدن است.»

علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

«پس از شهادت ‎شهید قدس در فرودگاه بغداد، ‎سید مقاومت در تحلیلی پیرامون اینکه چرا ترامپ چنین کاری کرد؟، دلیل آن را شکست سیاست‌های آمریکا در ۹ پرونده مهم ایران، عراق، لبنان، افغانستان، سوریه، یمن، معامله قرن، ونزوئلا و کوبا دانست که او را ناچار به این اقدام، با هدف ‎دستاوردسازی کرد.

ترامپ فکر می‌کرد با این دستاوردسازی می‌تواند در انتخابات پیروز شود. اما نه تنها او شکست خورد، بلکه به گفته همسر برایان هوک، رییس میز ایران در کمپین فشار حداکثری، زندگی شخصی نیز برایشان همراه با ترس شد؛ و در سطح منطقه هم تعداد سربازان آمریکایی در منطقه تا خرداد امسال به نصف رسید.

صهیونیست‌ها نیز ‎سیدرضی موسوی را در دمشق به شهادت رساندند، چون دستاوردی ندارند. آن‌ها می‌خواستند ایران را به آشوب بکشند و حالا ورق برگشته و نه تنها کل اسرائیل روی آسایش ندارد، بلکه کشتی‌هایشان هم در تکاپوی عبور افتادند. این تازه آغاز داستانی برای پایان اشغالگران قدس است.»

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی

«شهادت مجاهد خستگی ناپذیر جبهه‌های جنگ با کفار و تروریست‌ها، سردار سرافراز سپاه، پاسدار شهید حاج سید رضی موسوی را به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، تمامی مسلمانان و خانواده گرانقدر شهید بزرگوار تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.»

عباس گلرو، نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی


«سید رضی موسوی چاشمی عزیز!

نائل شدن به مقام ‎شهادت در جوار حرم حضرت زینب (س)، مزد سال‌ها مجاهدت تو بود در غربت در دفاع از حرم و خنثی سازی یک دهه توطئه سنگین آمریکایی-صهیونیستی علیه محور مقاومت در ‎سوریه»

 

منبع: تابناک

برچسب ها: سپاه پاسداران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر