کد خبر: ۳۲۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹

شمارش معکوس ایران برای حمله به اسرائیل

واکنش‌ها به شهادت «سیدرضی» همچنان ادامه دارد. سرلشکر باقری ترور این سردار سپاه را از سوی صهیونیست‌ها خطای راهبردی دانست. امیر عبداللهیان نیز هشدار داد: تل‌آویو منتظر شمارش معکوس سخت باشد.
شمارش معکوس ایران برای حمله به اسرائیل

مخاطب24- خبر جانسوز شهادت سیدرضی موجی از واکنش‌ها را در داخل و خارج به همراه داشت. برخی به تحلیل این حمله موشکی صهیونیستی پرداخته و با اشاره به پشت پرده این ترور، سناریو‌های پیش روی ایران و سوریه برای انتقام را ترسیم کردند. در همین باره عبدا... گنجی فعال سیاسی نوشت: «ماهیت ترور شهبد سیدرضی متفاوت با ترور دانشمندان هسته‌ای و فخری زاده است. آن‌ها امنیتی، بدون مسئولیت پذیری و بدون امکان اثبات حقوقی بودند. این‌جا ترور نظامی است با هواپیما به منزل شخصی و آشکار است؛ بنابراین پاسخ امنیتی لازم ندارد. اولویت پاسخ مشابه است.

از منظر حقوقی هم پاسخ موجه است.» کاربری نیز نوشت: «یک نفر در مقابل یک نفر، رئیس ستاد در مقابل رئیس ستاد، نتانیا در مقابل زینبیه، روز روشن در مقابل روز روشن، منزل در مقابل منزل، AGM-۸۴H در مقابل DDNP» سجاد علیزاده کارشناس امور نظامی نیز با تاکید بر این‌که جمهوری اسلامی ایران، این گونه رفتار‌ها را بدون پاسخ نگذاشته، نوشت: «هیچ حمله‌ای، تاکید می‌شود هیچ حمله‌ای از سوی رژیم اسرائیل علیه نیرو‌های ایرانی نبوده که بی‌پاسخ بماند. چه آن‌هایی که هدف عملیاتی، ایرانیان نبودند. مانند تی۴. چه آن‌هایی که هدف عملیاتی، نیروی ایرانی بوده. مانند الامل عملیات انجام می‌شود؛ اگر موفق نباشد آن قدر تکرار می‌شود که موفق باشد. One way or another فقط آن که جمهوری اسلامی نمی‌خواهد رسانه‌ای شود.»

کاربری نیز از زاویه دیگری به این ماجرا اشاره کرد و نوشت: «هرچند این ترور حاکی از عصبانیت رژیم صهیونیستی بابت شکست‌های اخیرش است، اما باز هم محاسبات‌شان اشتباه از آب درخواهد آمد؛ چون تجربه ثابت کرده که اولا جریان مقاومت، شخص محور نیست و درثانی با هر ترور، نفر جایگزین کابوس بدتری برایشان خلق خواهد کرد!» حسین اکبری سفیر ایران در سوریه، ترور این شهید والا مقام را حاصل استیصال صهیونیستی در جنگ غزه عنوان کرده و می‌گوید: «این اقدام ناجوانمردانه صهیونیست‌ها واکنشی نسبت به شرایطی که رژیم صهیونیستی در آن گرفتار شده و در همین چارچوب آن‌ها دیوانه‌وار اقداماتی انجام می‌دهند که بتوانند برخی از شکست‌های خود را جبران کنند. این رژیم در مسائل داخلی خود با مشکلاتی روبه‌رو شده و همچنین در جریان ۸۰ روز جنایت در غزه نیز نتوانسته به اهداف خود برسد.»

در همین باره کاربری نوشت: «استیصال اگر قرار بود نمود بیرونی داشته باشد، حتما عملیات ترور سید رضی یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌های آن بود، اما ترور این مرد خدا هم ضربه بزرگی را که اسرائیل در طوفان الاقصی متحمل شد ترمیم نخواهد کرد!» علی نادری فعال رسانه‌ای نیز واکنش جالبی به این ترور صهیونیستی داشت و نوشت: «کسانی که می‌گویند اقدام رژیم صهیونیستی در ترور شهید سیدرضی یک حمله است و به صورت هیجانی طالب واکنش سریع ایران هستند سخت در اشتباه‌اند؛ اقدام اسرائیل صرفا یک واکنش محدود و بسیار کوچک به صد‌ها حمله‌ای است که جبهه ایران علیه اسرائیل داشته است. آن‌ها فرد را می‌زنند، ایران ریشه رژیم را!» کاربر دیگری نیز دراین باره نوشت: «واقعیت میدان این است که بزرگ‌ترین هدیه به اسرائیل، بازی کردن در پازل آن‌هاست!» پاسخ ایران به شهادت سیدرضی موسوی اگرچه حتمی و قطعی ا‌ست، اما نه در جایی که آن‌ها انتظارش را می‌کشند و نه در پازلی که خودشان طراحی کردند؛ فراموش نکنیم رژیمِ ضربه فنی شده به قبل از ۷ اکتبر بازنمی‌گردد!»

 

منبع: نامه نیوز

سرلشکرباقری: بدون پاسخ نخواهد ماند

در این میان سران قوا و دیگر مقامات لشکری و کشوری جمهوری اسلامی ایران همچون گروه‌های مختلف مقاومت انصارا... یمن، حزب ا... لبنان و جهاد اسلامی فلسطین، در پیام‌های جداگانه‌ای شهادت این سردار سرافراز اسلام را تسلیت گفتند و تاکید کردند که مقاومت از مسیر خود منحرف نشده و قاتلان شهید سیدرضی تاوان این جنایت خود را پرداخت خواهند کرد. در همین راستا، سرلشکر باقری رئیس کل ستاد نیرو‌های مسلح کشورمان در اظهاراتی تاکید کرد: «سران جنایتکار اسرائیل که از سرگیجه ناشی از حوادث اخیر خارج نشده‌اند در ترور شهید سردار سیدرضی موسوی هم دچار خطای راهبردی شدند.» وی افزود: «تحولات اخیر، رژیم رو به منحوس را به مرحله‌ای رسانده که هرگونه اقدام تروریستی و جنون‌آمیز، نه تنها به ترمیم پایه‌های متزلزل آن‌ها کمک نخواهد کرد، بلکه محاصره محور مقاومت علیه خود را تنگ‌تر از گذشته خواهد کرد.

او همچنین خاطر نشان کرد: «اطمینان دارم که ثمره خون این شهیدان، اضمحلال اسرائیل، این غده چرکین در جهان اسلام را تسریع کرده و بی‌تردید جنایات آن‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند.» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به این ترور تاکید کرد که «جمهوری اسلامی ایران حقوق خود را برای اتخاذ تدابیر لازم و پاسخ به این اقدام در زمان و مکان مناسب محفوظ می‌داند.» همچنین حسین امیر عبداللهیان هشدار داد: تل‌آویو منتظر شمارش معکوس سخت باشد در همین راستا سردار جعفر اسدی فرمانده اسبق مستشاران ایرانی در سوریه نیز با اشاره به شهادت سردار سید رضی موسوی در سوریه توسط اسرائیل گفت: «رژیم صهیونیستی، هفته‌های گذشته هم همین مکان را به گمان این‌که شهید سید رضی موسوی در آن‌جا حضور دارد هدف گرفته بود، ولی او در آن مکان نبود؛ ولی این بار به واسطه جاسوس‌هایی که داشتند، توانستند مکان دقیق حضورش را شناسایی کنند.» نکته قابل توجه پوشش رسانه‌های آن سوی مرز‌ها از شهادت سردار سید رضی بود.

آنان از شهید سید رضی با عناوینی نظیر «دستیار قاسم سلیمانی» و «مقام ارشدسپاه قدس» نام می‌برند. بی بی سی درباره او می‌گوید: «او یک مهره مهم و مردی در سایه بود؛ شهادت وی هیچ خللی در رویکرد جمهوری اسلامی وارد نمی‌کند و آن‌ها عقب‌نشینی نخواهند کرد؛ موقعیت آمریکا اکنون ضعیف است!» ایران اینترنشنال نیز در این باره از تلافی ایران سخن گفته است: «ایران اکنون از تمام ظرفیت‌های خود برای تلافی استفاده می‌کند! ارتش و سپاه ایران توانایی‌های قابل توجهی دارند و آمریکا بازدارندگی مطلق خود را از دست داده است!»


منبع: نامه نیوز

برچسب ها: حمله موشکی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.