محل خاکسپاری پیکر سردار شهید زاهدی اعلام شد
سردار شهید محمد رضا زاهدی که به حاج علی زاهدی نیز معروف است، در خانوادهای مذهبی و پدر روحانی در تاریخ ۱ شهریور سال ۱۳۴۰ اصفهان متولد شده است.
مخاطب۲۴- سوریه- وی پس از شهادت همرزم و یار دیرینه خود حاج حسین خرازی به فرماندهی لشگر مقدس ۱۴ امام حسین علیه السلام درآمد و تا سال ۱۳۶۹ ادامه داشت.
سردار محمدرضا زاهدی از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۵ فرماندهی لشگر ۱۶ قدس گیلان را در کارنامه خود داشت و سپس از سال ۱۳۷۷ بعنوان جانشین سپاه قدس در لبنان و سوریه تا سال ۱۳۸۱ به ایفا نقش پرداخت.
بیشتر بخوانید
وی در سال ۱۳۸۴ و پیش از شهادت حاج احمد کاظمی کمتر از یکسال فرمانده نیروی هوایی سپاه بود و پس از شهادت حاج احمد کاظمی تا سال ۱۳۸۶ فرمانده نیروی زمینی سپاه بود.
این سردار شهید مجدداً پس از فرماندهی نیروی زمینی به معاونت عملیات سپاه قدس بازگشت و تا سال ۱۳۹۵ به همکاری با این نیرو ادامه داد.
سردار زاهدی سپس از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ به فرماندهی عملیات کل سپاه پاسدارن منصوب شد.
وی بعد از ترور و شهادت حاج قاسم سلیمانی علیرغم پایان رسمی دوران کاری در سپاه مجدداً در لباس رزم برای مقابله با دشمنان اسلام وارد معرکه خط مقدم مقاومت اسلامی شد، و تا زمان شهادت همچنان یار وفادار انقلاب و اسلام در خط مقدم مقاومت در لبنان و سوریه ایستاد.
سردار محمدرضا زاهدی در ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۱ ماه رمضان و روز شهادت آقا امام علی (ع) و در حمله وقیحانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمش به شهادت رسید.
بنا بر اظهارات اکبر زاهدی، برادر سردار شهید محمدرضا زاهدی پیکر این شهید بزرگوار با توجه به وصیتش در گلستان شهدای اصفهان و در جوار شهید حاج حسین خرازی خاکسپاری خواهد شد.
0
لینک کپی شد
آخرین اخبار
پربازدید ها
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کرهای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کرهای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریعالسیر باهم در اسپانیا!
بهدنبال برخورد دو قطار سریعالسیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دستکم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشتناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنهای! + فیلم
پوتین، رئیسجمهور روسیه، با اشاره به نقش آیتالله شهید خامنهای در بنیانگذاری مجمع کشورهای صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکلگیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنهای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایتهای پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزشهای نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آمادهسازی یگانها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنهای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرتهای منطقهای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقهای، نگاهها را به نتایج این رایزنیها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامدهایی برای آینده روابط منطقهای خواهد داشت