کد خبر: ۳۲۶۰۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴

موتورسیکلت‌ها متهم ردیف اول عامل آلودگی هوا

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: بیشترین عامل آلایندگی هوا موتورسیکلت‌هایی هستند که در سطح شهر‌های بزرگ تردد دارند. از سوی دیگر خودرو‌های فرسوده که در طی سال‌های گذشته از رده خارج نشده‌اند در این زمینه نقش دارند.
موتورسیکلت‌ها متهم ردیف اول عامل آلودگی هوا

مخاطب 24- فریدون عباسی  با اشاره به آلودگی هوای این روز‌های کلانشهر‌ها بیان کرد: وزیر نفت و معاونان او از شرکت پالایش و پخش و شرکت گاز و مدیرعامل شرکت ملی نفت با حضور در جلسه کمیسیون انرژی اظهار داشتند که مازوتی در شهر‌های بزرگ برای تولید برق سوزانده نمی‌شود. از این بابت نیز اطمینان می‌دادند که بنزین‌ها حداقل با استاندارد یورو چهار تولید و عرضه می‌شود.

اوی در ادامه با بیان اینکه ما باید اعتماد کنیم به داده‌هایی که این عزیزان ارایه می‌دهند، اظهار کرد: باید این داده‌ها توسط سازمان محیط زیست صحت سنجی شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: گفته می‌شود بیشترین عامل آلایندگی هوا موتورسیکلت‌هایی هستند که در سطح شهر‌های بزرگ تردد دارند. از سوی دیگر خودرو‌های فرسوده که در طی سال‌های گذشته از رده خارج نشده اند در این زمینه نقش دارند. سیستم حمل و نقل عمومی نیز نوسازی نشده است و به میزان لازم توسعه پیدا نکرده است که این عوامل مردم را به سمت استفاده از خودرو‌های شخصی سوق می‌دهد.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، افزود: در فصل پاییز با شروع مدارس از آنجا که همه نمی‌توانند از وسایل حمل و نقل عمومی برای رساندن فرزندان خود به مدرسه استفاده کنند، از وسایل شخصی استفاده می‌کنند با سردی هوا در این فصل نیز شاهد تشدید آلودگی‌ها هستیم. از سوی دیگر استاندارد نبودن وسایل گرمایشی سبب تشدید این آلودگی می‌شود.


بیشتر بخوانید


او در ادامه با بیان اینکه در طول سالیان گذشته تولید انرژی به اندازه کافی نبوده است، درباره ناترازی در بخش انرژی گفت: خوب است که نتایج تحقیق و تفحص کمیسیون انرژی مجلس در خصوص علت ناترازی در حوزه انرژی مورد بحث قرار بگیرد. سپس به عموم جامعه اطلاع رسانی شود که در طول ۱۰ سال گذشته چه اقداماتی در جهت حفظ منابع انرژی و رفع ناترازی‌ها در این بخش صورت گرفته است.

عباسی گفت: امروز فقط می‌توانیم از مردم بخواهیم که صرفه جویی را در اولویت قرار دهند. اگر هر فردی سعی کند از منزل خود صرفه جویی و استاندارد سازی وسایل را آغاز کند قطعا وضعیت بهتر خواهد شد. دولت نیز باید برای رفاه بیشتر مردم برنامه ریزی کند. ما هم باید در حوزه سوخت خودرو‌ها برنامه ریزی داشته باشیم و هم در حوزه تولید برق با برنامه گام برداریم.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر