کد خبر: ۵۷۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸

تصمیم نهایی دولت و مجلس درباره افزایش قیمت بنزین

موسی احمدی ضمن بیان اینکه «گران کردن بنزین منتفی است و باید در بحث بهینه‌سازی و مدیریت مصرف کار کنیم تا موفق شویم» گفت: «بحث گرانی بنزین در دستورکار مجلس نبوده و نیست و دولت هم اعلام کرده که نگاهی بر گران کردن بنزین ندارد.»
تصمیم نهایی دولت و مجلس درباره افزایش قیمت بنزین

مخاطب۲۴- موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، به سوالی مبنی براینکه «با افزایش ذخایر بنزین که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایشی بیش از ۳۰۰ میلیون لیتر داشته، آیا همچنان بحث گرانی بنزین مطرح است؟» پاسخ داد.

بیشتر بخوانید

وی گفت: اصل گرانی مطمح‌نظر نیست و اصلاً بحث گرانی بنزین در دستورکار مجلس نبوده و نیست و دولت هم اعلام کرده که ما نگاهی بر گران کردن بنزین نداریم.

نماینده مردم جم، کنگان و دیر در مجلس اظهار کرد: در بحث بنزین سوپر دولت تصمیم گرفته برای آنهایی که با اراده خود از بنزین سوپر استفاده می‌کنند اشخاص حقوقی یا حقیقی بتوانند آن را وارد کنند و به فروش برسانند و استفاده کنند که یک اختیاری هم برای مصرف کننده و هم برای عرضه‌کننده است.

این نماینده مجلس می‌گوید آن مواردی که الان در دستورکار مجلس و دولت قرار دارد بهینه‌سازی، مدیریت مصرف انرژی ازجمله بنزین و افزایش تولید است. بعضی از پتروشیمی‌ها اعلام آمادگی کردند که می‌توانند با بنزن پایین بنزین تولید کنند و در اختیار بگذارند یا پالایشگاه خلیج فارس اعلام آمادگی کرده که افزایش تولید داشته باشد لذا میزان افزایش تولید ماه به ماه بیشتر می‌شود.

حجت‌الاسلام احمدی اضافه کرد: اگر افزایش تولید همراه با مدیریت مصرف و بهینه‌سازی در کنار هم قرار بگیرد قطعاً ناترازی را به حداقل خواهیم رساند، چون ما از نظر مصرف دومین یا سومین کشور پرمصرف در دنیا هستیم، اما بعضی‌ها فکر می‌کنند به‌دلیل اینکه قیمت بنزین ارزان است قاچاق می‌شود البته در بحث قاچاق قیمت تاثیر دارد، اما در مصرف باید به سراغ خودرو‌هایی برویم که برقی هستند و خودرو‌های کیفیت بالا وارد شود، چون در بحث مصرف بعضی از خودرو‌ها مصرف بسیار بالایی دارند و در آلایندگی هم تاثیر دارند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: یک گزارشی را مطالعه می‌کردم که نوشته بود خودرو‌های سنگین گازوئیل‌سوز در شهر‌ها عوارض آلایندگی‌شان ۴۰ یا ۵۰ درصد است لذا باید به این سمت برویم که وسایل نقلیه‌ای که از بنزین استفاده می‌کنند را بهینه‌سازی کنیم و مصرف را پایین بیاوریم و مدیریت مصرف داشته باشیم.

نماینده مردم جم، کنگان و دیر در مجلس تصریح کرد: ما فقط زمانی که با مشکل مواجه شدیم می‌آییم سراغ مردم که مشکل را حل کنیم لذا رسانه‌های ما در طول سال برنامه‌ریزی کنند حتی از مدارس شروع کنند که فرهنگ مصرف را نه فقط در انرژی بلکه در زمینه‌های مختلف ایجاد کنند که اگر بتوانیم این کار انجام دهیم قطعاً در همه زمینه‌ها موفق هستیم.

حجت‌الاسلام احمدی تاکید کرد: گران کردن بنزین منتفی است و باید در بحث بهینه‌سازی و مدیریت مصرف کار کنیم تا موفق شویم.

این نماینده مجلس اظهار کرد: در بحث گاز اتفافاتی خوبی در حال افتادن است، چون وزارت نیرو ۱۴ مگاپروژه را تعریف کرده تا بتواند رفع ناترازی را انجام دهد که بالا بردن راندمان نیروگاه‌ها و بهینه‌سازی مصرف گاز از برنامه‌هایش است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: برای فلر‌ها برنامه‌ریزی کردیم که توسط صنایع سنگین مهار شود لذا اگر گاز‌هایی که صرفه‌جویی می‌شود را داشته باشیم و از این طرف افزایش تولید هم داشته باشیم و به سمت خودتامینی برویم می‌توانیم مشکل گاز صنایع و منازل را حل کنیم.

برچسب ها: بنزین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.