کد خبر: ۳۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۱

این ۱۰ هزار نفر در کشور ابرثروتمند شدند

یک کارشناس اقتصادی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رانت ایجاد کرد و یک اقلیت حدود ۱۰ هزار نفری را به ابرثروتمند تبدیل کرد.
این ۱۰ هزار نفر در کشور ابرثروتمند شدند

یک کارشناس اقتصادی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رانت ایجاد کرد و یک اقلیت حدود ۱۰ هزار نفری را به ابرثروتمند تبدیل کرد. مهدی رعنایی با بیان این که ارز ترجیحی اختلال‌های مختلف در همه سطوح اقتصادی کشور ایجاد کرده است، گفت: از سال ۹۶ تا سال ۱۴۰۰ تورم عمومی ۲۱۹ درصد بود، اما رشد قیمت در اقلامی که از ارز ترجیحی استفاده برده اند از متوسط تورم عمومی بیشتر بوده و حدود ۲۷۰ درصد بوده است. مثلا تورم گوشت ۲۶۲ درصد و مرغ ۲۸۲ درصد بوده است.

این ۱۰ هزار نفر در کشور ابرثروتمند شدند
مخاطب ۲۴- رعنایی مدیر کل دفتر بخش عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی در برنامه تیتر امشب گفت: با ارز ترجیحی و با این شیوه تخصیص ارز، هم به تولیدکننده لطمه می‌زنیم هم به مصرف کننده و هم بازار سیاه را تقویت می‌کنیم.

مدیرکل دفتر بخش عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: یکی می‌گفت ما با ارز ترجیحی تاجران و تولیدکنندگان را به مجرم و متهم قضایی تبدیل کردیم.

رعنایی تاکید کرد: یکی از تبعات ارز ترجیحی شکل گرفتن قاچاق معکوس بود.

وحید شقاقی کارشناس مسائل اقتصادی نیز با بیان این که نظام چند نرخی ریشه فساد است گفت: اتخاذ سیاست تخصیص ارز ترجیحی، هنوز هم برای من جای سؤال دارد، خیلی‌ها ارز ترجیحی گرفتند و از کشور خارج شدند و دیگر برنگشتند، برخی هم ارز ترجیحی گرفتند و با آن کالای غیر ضروری وارد کردند، بعضی‌ها هم کالا با ارز ترجیحی وارد کردند و با نرخ آزاد به مردم دادند.

شقاقی با بیان این که از سال ۹۷ که این سیاست شروع شد من بار‌ها درباره آن هشدار دادم گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی یک اقلیت حدود ۱۰ هزار نفری را به ابرثروتمند تبدیل کرد.

این کارشناس اقتصادی گفت: الان به علت همین ارز ترجیحی و نظام چند نرخی، هفت دهک درآمدی تحت فشار سنگین اقتصادی هستند.

شقاقی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی؛ ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رانت ایجاد کرد و در اختیار ۱۰ هزار نفر قرار گرفت، به نظرم قوه قضائیه باید خائنانی را که از این سیاست سوء استفاده کردند و بهره بردند شناسایی، محاکمه و اموال کشور را به مردم برگرداند.

منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: ارز ۴۲۰۰ تومانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر