کد خبر: ۳۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱

آقای دکتر مرندی اگر به ضعف مدیریت وزیر بهداشت واقف بودید چرا سکوت کردید؟

رییس محترم فرهنگستان علوم پزشکی، آیا به ضعف مدیریت و عدم توانمندی وزیر بهداشت واقف بوده‌اید؟ اگر به این ضعف مدیریت واقف بوده‌اید، پس چرا طی مدت وزارت ایشان سکوت کردید؟ و وزارتخانه‌ای که با جان و سلامتی مردم سروکار دارد و جای آزمون و خطاء نیست.
آقای دکتر مرندی اگر به ضعف مدیریت وزیر بهداشت واقف بودید چرا سکوت کردید؟

مخاطب 24- دکتر هادی عبداللهی در یادداشتی خطاب به دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نوشت:

با سلام و احترام

از آن جا که در فضای مجازی نظراتی در مورد موضوعات مهاجرت و تعرفه پزشکان و همچنین اخیرا انتقاداتی به عملکرد وزیر بهداشت در جذب افراد غیرمتخصص و تصمیم سازی توسط آن‌ها در وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی داشته‌اید.
فلذا به استناد کلام مولا علی (ع) در نهج البلاغه ودر عهد نامه مالک اشتر که می‌فرمایند:

▫️زمامدار موظف است سوال از خود را قانون تلقی کند و به پاسخ دادن و قبول به خطاهایش حاضر شود. "

بنابراین در این نوشتار اجازه می‌خواهم که نسبت به عملکرد و مواضع اخیرتان در چند روز اخیر سؤالاتی رامطرح کنم:

۱⃣-موضوع مهاجرت و تعرفه‌های پزشکان چند سال است که دغدغه دلسوزان این کشور و جامعه پزشکی است. جنابعالی به عنوان یکی از کارگزارانٍ این نظام و معتمد حاکمیت در بخش بهداشت و درمان، چرا تاکنون سکوت کرده بودید و موضعگیری و اقدام مؤثری در اصلاح این فرایند نداشتید؟

۲-جناب آقای دکتر مرندی این جمله از جنابعالی:

هرپزشک و هیئت علمی که نظرش با نظام نیست باید جلوی ارتقائش گرفته شود.
"
که یکی از موضع گیری‌هایی است که در سال‌های اخیر داشته اید و با این نگاه در مراکز دانشگاهی و درمانی کشور هر روز شاهد اخراج اساتید علمی میباشیم، آیا این موضع گیری و نوع دیدگاه که هم اکنون بر مدیریت دانشگاه‌های کشور حکفرماست، بر تشدید روند مهاجرت نخبگان پزشکی تاثیر نداشته است؟!


بیشتر بخوانید


۳- رییس محترم فرهنگستان علوم پزشکی، آیا به ضعف مدیریت و عدم توانمندی وزیر بهداشت واقف بوده اید؟ اگر به این ضعف مدیریت واقف بوده اید، پس چرا طی مدت وزارت ایشان سکوت کرده بودید و وزارتخانه‌ای که با جان و سلامتی مردم سروکار دارد و جای آزمون و خطاء نیست، پس چرا هنگام انتخاب ایشان توسط رییس جمهور و همچنین در مدت وزارت ضعیف ایشان، به جز اظهار نظرهاوانتقاد‌های پراکنده مبنی بر درمان محور بودن وزارت بهداشت و..، در جایگاه خود موثّر عمل نکردید و سکوت کردید؟

۴-جناب آقای دکتر مرندی، در چند سال اخیر در مجموعهُ دولت و مجلس علیه جامعه پزشکی مواضعی اتخاذ گردید و تصمیماتی گرفته شد که در شاُن این قشر فرهیخته و ایثارگر نبود و با تخریب آن‌ها از جمله موضوع فرار مالیاتی پزشکان آنهم بدون استناد و با آمار غیر واقعی در ایجاد بدبینی بین مردم و ضدّیت با این سرمایه‌های کشور اقدام کردند، سوال این است که حضرتعالی درجایگاه خود چه اقدام و تلاش موثری در جهت اصلاح این روند، در مجموعه دولت و مجلس داشته اید؟

۵-جناب آقای دکتر مرندی به عنوان رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و همچنین وزیر سابق بهداشت و شخصیتی که در بالاترین سطوح حاکمیتی درحال حاضر نقش دارید، آیا با سکوت چند ساله و نحوهُ عملکرد خود و بعضی از مواضعی که در بالا از آن ذکر شد نباید؟! حضرتعالی را هم، جزئی از پازل و علت‌های ایجاد وضع موجود که به آن منتقدید، بدانیم؟!

 

منبع: سلامت نیوز

برچسب ها: علوم پزشکی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر