کد خبر: ۳۱۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس: با تغییر تعرفه، از ورشکستگی احتمالی شرکت مخابرات جلوگیری شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت: شرکت مخابرات برای رفع مشکلات باید با شورای رقابت، وزیر ارتباطات یا هر نهاد دیگری که در راستای رفع این مشکلات می‌تواند به این شرکت کمک کند، مذاکره کند و تجدیدنظر در درآمدها صورت گیرد تا با تغییر تعرفه از ورشکستگی احتمالی شرکت مخابرات جلوگیری شود.
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس: با تغییر تعرفه، از ورشکستگی احتمالی شرکت مخابرات جلوگیری شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: ادامه مشکلات مالی شرکت مخابرات ایران در پرداخت معوقات بازنشسته‌ها و تاخیر در پرداخت حقوق پرسنل، همچنین عدم رضایت عموم کاربران از خدمات ارائه شده توسط این شرکت علی الخصوص خدمات اینترنت پرسرعت، باعث شده است تا با نگاه جدی‌تری مشکلات این شرکت و راهکار رفع موانع توسعه بررسی و مورد بازبینی قرار گیرد.

 

زارع، معاون مالی شرکت مخابرات ایران، چندی پیش گفت: درآمد ماهیانه شرکت هزار و ۶۰۰ میلیاردتومان است که در نهایت موجب کاهش ماهانه ۴۰۰ میلیارد تومان شده که عدم پرداخت کامل و به موقع حقوق نیز از این بابت است. کسر بدهی های مربوط به چندسال گذشته و عدم امکان تهاتر به علت زیان و کمبود ماهانه ۴۰۰ میلیارد تومان، موجب ایجاد نقصان های مالی شدیدی در مخابرات شده است.

 

در همین راستا، روح الله عباسپور، در پاسخ به خبرنگار سیتنا، پیرامون راهکار برای ارائه به شرکت مخابرات به منظور رفع مشکلات پرسنل و بازنشستگان و اصلاح کیفیت سرویس دهی و رفع زیان دهی انباشته این شرکت، گفت: اعتقاد ما این است که تعرفه شرکت مخابرات ایران پایین است و علیرغم افزایش اندکی که داشته، باز هم کافی نیست.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: زمانی که شرکت مخابرات تحویل بخش خصوصی شد، سوددهی خوبی داشت، اما الان در شرایط خوبی به سر نمی‌برد و کارکنان نیز وضعیت مطلوبی ندارند.

 

عباسپور، خاطرنشان کرد: در روستاها نیز تماس‌هایی داریم که از خدمات این شرکت گلایه‌مند هستند و شرکت مخابرات برای رفع این مشکلات باید با شورای رقابت، وزیر ارتباطات یا هر نهاد دیگری که در راستای رفع این مشکلات می‌تواند به این شرکت کمک کند، مذاکره کند و تجدیدنظر در درآمدها صورت گیرد تا با تغییر تعرفه از ورشکستگی احتمالی شرکت مخابرات جلوگیری شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر