کد خبر: ۳۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۰
یافته های یک مطالعه بزرگ نشان داد؛

اینترنت هیچ تهدیدی برای سلامت روانی ندارد

محققان میزان مطالعه سلامت روان میلیون‌ها نفر را با میزان استفاده از اینترنت و گوشی‌های هوشمند در ده‌ها کشور مقایسه کردند. آن‌ها هیچ ارتباطی بین میزان استفاده از اینترنت و بهزیستی روانی افراد پیدا نکردند.
اینترنت هیچ تهدیدی برای سلامت روانی ندارد

مخاطب 24- ممکن است به نظر برسد که گشت‌وگذار در وب می‌تواند سلامت روان افراد را تحت تأثیر قرار دهد، اما یک مطالعه مهم جدید به این نتیجه رسیده است که استفاده از اینترنت هیچ تهدید بزرگی برای سلامت روانی افراد ایجاد نمی‌کند.
محققان استفاده از اینترنت و پهنای باند در سطح کشور را با رفاه ذهنی میلیون‌ها نفر در ده‌ها کشور مقایسه کردند و هیچ مدرکی مبنی بر اینکه اینترنت باعث آسیب روانی گسترده می‌شود، به دست نیامدند.
اندرو پرزیبلسکی پروفسور رفتار انسانی و فناوری در موسسه اینترنت آکسفورد در بریتانیا، گفت: ما خیلی سخت به دنبال یک موضوع مهم بودیم که فناوری و رفاه را به هم مرتبط کند و آن را پیدا نکردیم.
این تیم همچنین گروه‌های سنی خاص و همچنین جنسیت را با دقت بیشتری بررسی کردند و باز هم نتیجه نگرفتند - نگرانی‌هایی را که استفاده از اینترنت ممکن است به سلامت روانی جوانان و زنان آسیب برساند را رد کردند.
پرزیبلسکی در یک انتشار خبری در آکسفورد خاطرنشان کرد: «ما با دقت آزمایش کردیم که آیا چیز خاصی از نظر سن یا جنسیت وجود دارد یا خیر، اما هیچ مدرکی برای حمایت از ایده‌های رایج مبنی بر اینکه گروه‌های خاص بیشتر در معرض خطر هستند، وجود ندارد.
در واقع، محققان دریافتند که در دو دهه گذشته میانگین رضایت از زندگی برای زنان بیشتر افزایش یافته است.
برای این مطالعه، محققان داده‌های دو گزارش مختلف در مورد بهزیستی و سلامت روان را با میزان استفاده از اینترنت و گوشی‌های هوشمند مقایسه کردند. آن‌ها داده‌های مربوط به سلامت روان ۲ میلیون نفر از افراد ۱۵ تا ۸۹ ساله را در ۱۶۸ کشور از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۲ بررسی کردند و دریافتند که تأثیر روانی افزایش استفاده از اینترنت بسیار اندک است.
آن‌ها همچنین از داده‌های مربوط به اضطراب،  افسردگی و خودآزاری استفاده کردند که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۹ توسط حدود ۲۰۰ کشور عضو سازمان بهداشت جهانی جمع‌آوری شده بود و آن را با استفاده از اینترنت در این کشور‌ها مقایسه کردند.

علیرغم یافته‌هایشان، محققان اصرار دارند که شرکت‌های فناوری باید داده‌های بیشتری را ارائه دهند تا بتوان تأثیرات استفاده از اینترنت را بهتر درک کرد.

مطالعه با جزئیات بیشتر و شفافیت بیشتر از سوی همه ذینفعان، داده‌های مربوط به پذیرش فردی و تعامل با فناوری‌های مبتنی بر اینترنت بسیار مهم است. این داده‌ها وجود دارد و به طور مداوم توسط شرکت‌های فناوری جهانی برای بازاریابی و بهبود محصول مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد، اما متأسفانه برای تحقیقات مستقل قابل دسترسی نیست.

 

منبع: سلامت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر