کد خبر: ۳۱۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱

رقم پیشنهادی باشگاه عربستانی برای خرید طارمی

در حالی که رسانه‌های ایتالیایی از علاقه اینتر به جذب طارمی صحبت می‌کنند، یک باشگاه عربستانی با پیشنهادی ۱۳ میلیون یورویی برای خرید مهاجم ایرانی پا پیش گذاشت.
رقم پیشنهادی باشگاه عربستانی برای خرید طارمی

مخاطب 24- در حالی‌که ساعاتی پیش خبرنگار ایتالیایی، رودی گالتی از آماده شدن پیشنهادی توسط باشگاه اینتر برای جذب مهدی طارمی صحبت کرد، یک خبرنگار دیگر از پیشنهاد عربستانی‌ها برای خرید مهاجم ایرانی پورتو در زمستان پرده برداشت.

اکرم کونور، خبرنگار حوزه نقل و انتقالات گزارش داد که یک باشگاه عربستانی برنامه دارد تا با پیشنهاد ۱۳ میلیون یورو در ژانویه برای خرید طارمی تلاش کند.


بیشتر بخوانید


این در حالی که است بسیاری از رسانه‌های اروپایی از نزدیک شدن اینتر میلان برای خرید طارمی در زمستان صحبت می‌کنند. نکته مهم این است که باشگاه پورتو به دلیل مسائل مالی هنوز با اینتر به توافق نرسیده و به گفته Pinto da Costa این احتمال وجود دارد که طارمی در انتهای فصل مسیر جدیدش را انتخاب کند.

قرارداد طارمی در پایان این فصل به پایان می‌رسد و هنوز پورتو قدمی برای تمدید قرارداد او برنداشته است.

 

منبع: فردای اقتصاد

برچسب ها: مهدی طارمی مهاجم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
برگزیده
شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند
سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال بانوان گفت: در این هفت سال تیم ملی فوتسال در چند تورنمنت بین‌المللی شرکت کرده و ما چقدر زیرساخت‌ها را درست کردیم؟ با این شرایط باز هم بچه‌ها با پیروزی برابر چین و صعود به جام جهانی شاهکار کردند.
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر