کد خبر: ۲۰۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲

جزئیات پیشنهاد وسوسه‌کننده عربستانی‌ها به مهدی طارمی

در کنار پیشنهاد نجومی باشگاه النصر به مهاجم تیم ملی ایران، باشگاه الهلال عربستان همزمان خواهان به خدمت گرفتن مهدی طارمی و سرمربی پورتو شده است!
جزئیات پیشنهاد وسوسه‌کننده عربستانی‌ها به مهدی طارمی

مخاطب24:در شرایطی که مهدی طارمی مهاجم تیم فوتبال پورتو در اردوی تیم ملی ایران به سر می‌برد و در تورنمنت کافا حضور دارد، گمانه زنی درباره مقصد او برای فصل آینده ادامه دارد.


طارمی که فصل گذشته با ۲۲ گل عنوان بهترین گلزن لیگ پرتغال را به دست آورد، تا تابستان ۲۰۲۴ با پورتو قرارداد دارد، اما هنوز مشخص نیست که باشگاه پرتغالی برنامه‌ای برای فروش این بازیکن و کسب درآمد از این طریق دارد یا نه.


در هفته‌های گذشته، بحث انتقال احتمالی طارمی به تیم‌هایی، چون ولورهمپتون انگلیس و میلان ایتالیا به صورت جدی مطرح شد. همچنین خبر‌هایی از علاقه منچستریونایتد به این مهاجم که به زودی ۳۱ ساله می‌شود، رسانه‌ای شده است؛ آن‌هم در حالی که گفته می‌شود بند فسخ قرارداد طارمی بالغ بر ۲۰ میلیون یورو است.


اما در کنار این خبر‌های اروپایی، بحث علاقه تیم‌های عربستانی به طارمی هم شدت گرفته است. بعد از آنکه اعلام شد باشگاه الهلال عربستان قصد دارد مهاجم ایرانی پورتو را جذب کند، روز گذشته هم خبر‌هایی از تمایل الاهلی و النصر دو تیم بزرگ دیگر عربستان به طارمی مطرح شد.


روزنامه ابولا پرتغال شب گذشته در این خصوص از پیشنهاد بالای الهلال و النصر به طارمی پرده برداشت و نوشت:


«الهلال و النصر دو باشگاهی هستند که مایل به جذب طارمی در نقل و انتقالات تابستانی هستند و همچنین به مهاجم پورتو قراردادی ۱۰ میلیون یورویی و پنج ساله پیشنهاد داده‌اند.»


ابولا البته تاکید کرده است که طارمی مایل نیست به عربستان برود و دلیلش را این‌طور عنوان کرد: «به نظر نمی‌رسد این مهاجم ایرانی مایل به پیروی از کریستیانو رونالدو و بنزما باشد، به ویژه به این دلیل که میلان قبلاً علاقه‌مند به جذب او برای جای خالی زلاتان ابراهیموویچ در ترکیب روسونری است.»


از سوی دیگر «پدرو آلمیدا» خبرنگار حوزه نقل و انتقالات فوتبال پرتغال هم خبر جدیدی در این ارتباط منتشر کرد و مدعی شد باشگاه الهلال همزمان طارمی و «سرجیو کونسیسائو» سرمربی پورتو را می‌خواهد.


به نوشته آلمیدا، الهلال حاضر است مبلغ ۳۰ میلیون یورو برای مهاجم و سرمربی پورتو به این باشگاه پرتغالی بدهد.


الهلال علاوه بر ترمیم خط حمله خود، همچنان در بحث انتخاب سرمربی بلاتکلیف است و تلاش برای پیدا کردن یک گزینه جدید ادامه دارد.


کونسیسائو هم که این فصل با پورتو قهرمان جام حذفی پرتغال شد، با این باشگاه قرارداد دارد، اما می‌تواند با پرداخت مبلغی به عنوان حق فسخ، از این تیم جدا بشود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب ها: مهدی طارمی
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر