کد خبر: ۳۱۰۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴

رتبه ۷۵ ایران در سرعت اینترنت موبایل

گزارش اسپید تست از میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران نشان می‌دهد جایگاه کشور در این فهرست‌ها نسبت به ماه گذشته تغییری نکرده است.
رتبه ۷۵ ایران در سرعت اینترنت موبایل

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:وب سایت اسپید تست جدیدترین رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت در سراسر جهان را منتشر کرده است. طبق این گزارش در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۴۸.۴۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان نیز ۸۷.۷۹ مگابیت برثانیه بوده است.

ایران در رده ۷۵ کشور‌هایی با بیشترین میانه اینترنت موبایل

براساس اطلاعاتی که اسپید تست ثبت کرده در دهمین ماه ۲۰۲۳ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۱.۶۶ و میانه اینترنت ثابت کشور ۱۳.۰۳ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل جایگاه ایران بدون تغییر نسبت به ماه قبل رده ۷۵ است. جایگاه ایران در کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز نسبت به ماه قبل تغییری نکرده و رده ۱۵۳ است.

در ماه سپتامبر میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۱.۶۷ مگابیت برثانیه و جایگاه آن در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل رتبه ۷۵ بود. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۱.۶۶ مگابیت برثانیه و جایگاه آن در رده بندی اسپیدتست با یک پله سقوط رده ۱۵۳ بود.

امارات متحده و عربی پرچمدار پرسرعت‌ترین اینترنت موبایل جهان

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل مانند ماه گذشته جایگاه‌های نخست و دوم به ترتیب به امارات متحده عربی (۲۶۹.۴۱ مگابیت برثانیه) و قطر (۲۰۶.۸۰ مگابیت برثانیه) قرار دارند. در رده‌های سوم وچهارم به ترتیب کویت (۱۹۱.۷۴ مگابیت برثانیه) با یک پله صعود و چین (۱۶۴. ۱۴ مگابیت برثانیه) قرار دارند.

ماکائو (۱۵۵.۷۵ مگابیت برثانیه) و نروژ (۱۴۶.۰۲ مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده‌های پنجم و ششم قراردارند و جایگاه آن‌ها نسبت به ماه سپتامبر تغییر نکرده است.

کره جنوبی با میانه سرعت اینترنت موبایل ۱۴۵.۲۵ مگابیت برثانیه و ۳ پله صعود در رده هفتم قرار دارد. در رده هشتم نیز دانمارک بامیانه سرعت ۱۴۳.۶۳ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن در رده بندی نسبت به ماه قبل میلادی یک پله رشد کرده است.

بلغارستان یا میانه سرعت اینترنت موبایل ۱۴۲.۰۷ و ایسلند با میانه سرعت اینترنت ۱۳۹.۵۲ مگابیت برثانیه به ترتیب در رده‌های نهم و دهم قرار دارند. جایگاه بلغارستان یک پله و ایسلند ۳ پله نسبت به سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی سقوط کرده است.

صعود ۲پله‌ای چین در رده بندی اینترنت ثابت

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت سنگاپور (۲۶۴.۱۵ مگابیت برثانیه) در رده نخست قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته میلادی (سپتامبر) یک پله رشد کرده است.

اما در جایگاه دوم این رده بندی هنگ کنگ با میانه سرعت ۲۶۳.۰۷ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های سوم و چهارم این فهرست به ترتیب کشور‌های شیلی (۲۴۸.۶۵ مگابیت برثانیه) و امارات متحده عربی (۲۳۵.۷۲ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آن‌ها نسبت به رده بندی سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی هیچ تغییری نکرده است.

در جایگاه پنجم فهرست کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت چین با میانه سرعت ۲۳۰.۳۹ مگابیت برثانیه قرار دارد. رده این کشور در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی نسبت به ماه قبل میلادی ۲ پله صعود کرده است.

تایلند (۲۱۸.۹۴ مگابیت برثانیه) و آمریکا (۲۱۵.۷۲ مگابیت برثانیه) هر کدام با یک پله سقوط در رده‌های ششم و هفتم قرار دارند.

در جایگاه هشتم این فهرست مانند ماه گذشته دانمارک با میانه سرعت اینترنت ثابت ۲۰۶.۸۰ مگابیت برثانیه قرار دارد.

ایسلند (۲۰۴.۸۰ مگابیت برثانیه) و فرانسه (۲۰۰.۹۹ مگابیت برثانیه) هرکدام اب یک پله صعود به ترتیب در رده‌های نهم و دهم قرار دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی
در روز‌های گذشته ویدیویی از حمله اسرائیل و اصابت موشک به میدان تجریش در روز یکشنبه ۲۵ خرداد در رسانه‌ها منتشر شده است.
راه‌های درمان معده درد عصبی راه‌های درمان معده درد عصبی
با انتخاب مواد غذایی مناسب، می‌توانید علائم معده درد عصبی ناشی از استرس و اضطراب را کاهش دهید و به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید. در این مطلب ۷ ماده غذایی موثر برای آرامش معده معرفی شده است.
دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟! دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟!
تولیت مسجد جامع یا مجتمع بزرگ امیرالمؤمنین در غرب تهران گفت: «نمی دانم درست است یا نه، اما شنیده‌ام به این آقایان گفته‌اند بروید جلو "بروید جلو تا محراب". امیدوارم آقای خاموشی این نقل قول‌ها و ادعا‌ها را تکذیب کند. کار به جایی رسیده که اینترنشنال می‌گفت دو آخوند به جان هم افتاده‌اند. (اشرفی اصفهانی و پناهیان). یعنی رفتارشان باعث سوء استفاده آنها شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر