کد خبر: ۵۶۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

جایگاه جدید سرعت اینترنت ثابت و موبایل ایران

گزارش جدید اسپید تست نشان می‌دهد هرچند جایگاه ایران در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت ۲ پله سقوط کرده، اما در رده بندی اینترنت موبایل همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است.
جایگاه جدید سرعت اینترنت ثابت و موبایل ایران

مخاطب ۲۴- وب سایت اسپید تست جدیدترین گزارش خود از میانه سرعت اینترنت جهان در آخرین ماه ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرده است. طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در دسامبر سال گذشته میلادی ۶۲.۷۹ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۹۶.۴۵ مگابیت برثانیه بوده است.

 

این درحالی است که یک ماه قبل از آن (نوامبر ۲۰۲۴ میلادی) میانه اینترنت موبایل جهان ۶۱.۵۲ و میانه اینترنت ثابت جهانی ۹۵.۱۰ مگابیت برثانیه بوده است.

بیشتر بخوانید

ثبات ایران در رده بندی اینترنت موبایل

 

براساس این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در دوازدهمین ماه ۲۰۲۴ میلادی ۳۷.۸۶ و میانه سرعت اینترنت ثابت ایران ۱۵.۹۵ مگابیت برثانیه بوده است. جایگاه اینترنت موبایل ایران در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت بدون هیچ تغییری نسبت به ماه قبل رده ۷۲ است. اما در بخش اینترنت ثابت جایگاه ایران ۲ رده سقوط کرده و درپله ۱۳۹ قرار گرفته است.

 

این درحالی است که در نوامبر ۲۰۲۴ میلادی (ماه قبل) میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران به ترتیب ۳۸.۸۸ و ۱۶.۰۳ مگابیت برثانیه بوده است. جایگاه کشور نیز در رده بندی میانه سرعت اینترنت موبایل با یک پله صعود رده ۷۲ بود و در بخش اینترنت ثابت نیز جایگاه ایران ۳ پله صعود کرده بود در رده ۱۳۷ قرار داشت.

 

گرجستان به جمع ۱۰ کشور با اینترنت پرسرعت موبایل پیوست

 

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در دسامبر ۲۰۲۴ تغییرات چندانی نسبت به ماه قبل از آن (نوامبر) رخ نداده است. به طوری که رده‌های یکم تا هفتم این فهرست نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نداشته است. در رده نخست این فهرست امارات متحده عربی بامیانه سرعت ۴۵۳.۸۷ مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده‌های دوم تا هفتم به ترتیب قطر (۳۸۳.۵۰ مگابیت برثانیه)، کویت (۲۵۷.۳۰ مگابیت برثانیه)، بلغارستان (۱۸۷.۲۷ مگابیت برثانیه) دانمارک (۱۶۹.۲۶ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۴۹.۸۰ مگابیت برثانیه) و هلند (۱۴۸.۲۲ مگابیت برثانیه) قرار دارند.

 

در رده هشتم کشور‌هایی بابیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل چین با یک پله صعود در رده هشتم قرار دارد و میانه سرعت آن ۱۴۷.۱۴ مگابیت برثانیه است. در رده نهم نروژ با میانه سرعت ۱۴۶.۵۸ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک ئله سقوط کرده است.

 

اما در رده دهم این فهرست گرجستان میانه سرعت ۱۴۰.۷۶ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل ۷ پله رشد کرده است.

 

امارات متحده عربی در جمع پر سرعت‌های اینترنت ثابت

 

در بخش رده بندی رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز تغییرات اندک بوده است. در رده نخست این فهرست مانند نوامبر ۲۰۲۴ میلادی سنگاپور با میانه سرعت ۳۳۰.۹۸ مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده‌های دوم و سوم به ترتیب هنگ کنگ با میانه سرعت ۳۰۶.۵۸ مگابیت برثانیه و امارات متحده عربی با میانه سرعت ۳۰۴.۲۴ مگابیت برثانیه قرار دارند که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.

 

در رده چهارم فرانسه با میانه سرعت ۲۷۹.۲۲ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به نوامبر ۲۰۲۴ میلادی یک پله صعود کرده است. اما شیلی که در رده پنجم قرار دارد که جایگاه آن نسبت به نوامبر ۲۰۲۴ میلادی یک پله سقوط کرده است. میانه سرعت اینترنت ثابت این کشور ۲۷۶.۲۹ مگابیت برثانیه است.

 

کشور‌هایی که در رده‌های ششم تا هشتم قرار دارند جایگاهشان نسبت به نوامبر ۲۰۲۴ میلادی نیز تغییری نکرده است. در رده ششم آمریکا با میانه سرعت ۲۶۷.۶۱ مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده‌های هفتم و هشتم به ترتیب ایسلند (۲۶۵.۲۵ مگابیت برثانیه) و دانمارک (۲۴۰.۵۹ مگابیت برثانیه) قرار دارند.

 

در رده‌های نهم و دهم به ترتیب اسپانیا (۲۳۹.۶۵ مگابیت برثانیه) و سوئیس (۲۳۶.۹۸ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هر یک از این کشور‌ها در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت دسامبر ۲۰۲۴ میلادی ۲ پله صعودکرده است.

برچسب ها: سرعت اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر