کد خبر: ۳۱۰۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴

رتبه ۷۵ ایران در سرعت اینترنت موبایل

گزارش اسپید تست از میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران نشان می‌دهد جایگاه کشور در این فهرست‌ها نسبت به ماه گذشته تغییری نکرده است.
رتبه ۷۵ ایران در سرعت اینترنت موبایل

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:وب سایت اسپید تست جدیدترین رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت در سراسر جهان را منتشر کرده است. طبق این گزارش در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۴۸.۴۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان نیز ۸۷.۷۹ مگابیت برثانیه بوده است.

ایران در رده ۷۵ کشور‌هایی با بیشترین میانه اینترنت موبایل

براساس اطلاعاتی که اسپید تست ثبت کرده در دهمین ماه ۲۰۲۳ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۱.۶۶ و میانه اینترنت ثابت کشور ۱۳.۰۳ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل جایگاه ایران بدون تغییر نسبت به ماه قبل رده ۷۵ است. جایگاه ایران در کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز نسبت به ماه قبل تغییری نکرده و رده ۱۵۳ است.

در ماه سپتامبر میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۱.۶۷ مگابیت برثانیه و جایگاه آن در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل رتبه ۷۵ بود. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۱.۶۶ مگابیت برثانیه و جایگاه آن در رده بندی اسپیدتست با یک پله سقوط رده ۱۵۳ بود.

امارات متحده و عربی پرچمدار پرسرعت‌ترین اینترنت موبایل جهان

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل مانند ماه گذشته جایگاه‌های نخست و دوم به ترتیب به امارات متحده عربی (۲۶۹.۴۱ مگابیت برثانیه) و قطر (۲۰۶.۸۰ مگابیت برثانیه) قرار دارند. در رده‌های سوم وچهارم به ترتیب کویت (۱۹۱.۷۴ مگابیت برثانیه) با یک پله صعود و چین (۱۶۴. ۱۴ مگابیت برثانیه) قرار دارند.

ماکائو (۱۵۵.۷۵ مگابیت برثانیه) و نروژ (۱۴۶.۰۲ مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده‌های پنجم و ششم قراردارند و جایگاه آن‌ها نسبت به ماه سپتامبر تغییر نکرده است.

کره جنوبی با میانه سرعت اینترنت موبایل ۱۴۵.۲۵ مگابیت برثانیه و ۳ پله صعود در رده هفتم قرار دارد. در رده هشتم نیز دانمارک بامیانه سرعت ۱۴۳.۶۳ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن در رده بندی نسبت به ماه قبل میلادی یک پله رشد کرده است.

بلغارستان یا میانه سرعت اینترنت موبایل ۱۴۲.۰۷ و ایسلند با میانه سرعت اینترنت ۱۳۹.۵۲ مگابیت برثانیه به ترتیب در رده‌های نهم و دهم قرار دارند. جایگاه بلغارستان یک پله و ایسلند ۳ پله نسبت به سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی سقوط کرده است.

صعود ۲پله‌ای چین در رده بندی اینترنت ثابت

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت سنگاپور (۲۶۴.۱۵ مگابیت برثانیه) در رده نخست قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته میلادی (سپتامبر) یک پله رشد کرده است.

اما در جایگاه دوم این رده بندی هنگ کنگ با میانه سرعت ۲۶۳.۰۷ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های سوم و چهارم این فهرست به ترتیب کشور‌های شیلی (۲۴۸.۶۵ مگابیت برثانیه) و امارات متحده عربی (۲۳۵.۷۲ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آن‌ها نسبت به رده بندی سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی هیچ تغییری نکرده است.

در جایگاه پنجم فهرست کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت چین با میانه سرعت ۲۳۰.۳۹ مگابیت برثانیه قرار دارد. رده این کشور در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی نسبت به ماه قبل میلادی ۲ پله صعود کرده است.

تایلند (۲۱۸.۹۴ مگابیت برثانیه) و آمریکا (۲۱۵.۷۲ مگابیت برثانیه) هر کدام با یک پله سقوط در رده‌های ششم و هفتم قرار دارند.

در جایگاه هشتم این فهرست مانند ماه گذشته دانمارک با میانه سرعت اینترنت ثابت ۲۰۶.۸۰ مگابیت برثانیه قرار دارد.

ایسلند (۲۰۴.۸۰ مگابیت برثانیه) و فرانسه (۲۰۰.۹۹ مگابیت برثانیه) هرکدام اب یک پله صعود به ترتیب در رده‌های نهم و دهم قرار دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر