به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مهرپویا مدیرعامل شرکت کاراشاب، در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات شرکت مخابرات ایران ضمن بیان این مطلب با اشاره به اینکه کارا شاب میتواند با ایجاد کاراترین شبکه ارتباطی و بازاریابی در زمینههای خدمات فناوری اطلاعات خدمات تامین تجهیزات و زیرساخت مخابراتی، خدمات تجاری مبتنی بر داده مشتریان هوشمند سازی باشد افزود: این شرکت میتواند در انقلاب صنعتی چهارم، یکی از بازوهای اصلی شرکت بزرگ مخابرات ایران باشد.
مدیرعامل شرکت کاراشاب در تشریح استراتژی کاراشاب گذر کردن از وابستگی درآمدی به شرکت مخابرات به سوی توسعهی کسبوکار گفت: بتدا از بازارهای مشخص حول توانمندیهای مخابرات به سوی بازارهای جدید و ناشناختهتر این ستراتژی شکل میگیرد.
وی با اشاره به سیاست فعالیتهای کاراشاب گفت: با توجه به وضعیت تعریف شده، این شرکت میتواند در حوزهی مشارکتی درآمد مناسبی را برای شرکت مخابرات تضمین کند که در حال حاضر این پویایی چندان وجود نداشته و روند کندی دارد.
مهندس مهر پویا با اشاره به دلایل آغاز فعالیت کاراشاب در سال ۹۸ گفت: در حال حاضر شرکت کاراشاب، چابک سازی فعالیتها و شناسایی فرصتهای جدید درآمدی را بر عهده گرفته است.
وی با تشریح جریانهای درآمدی شرکت و تحلیل نقاط قوت و ضعف بازار برای استفاده بهینه از فرصتهای بازار ارتباطات اظهار داشت: ایده عملیاتی کاراشاب، تبدیل شدن به موتور محرک اقتصادی شرکت مخابرات است.
مهندس مهرپویا، توسعه فناوری اطلاعات را در شرکت مخابرات و تبدیل شدن مخابرات به اپراتور اصلی برقراری اهمیت شبکه در کشور را از دیگر وظایف کاراشاب عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات ایران پیشرو در بازار ارتباطات کشورتصریح کرد: تمرکز بر روی برخی از حوزههایی که تاریخا موضوع فعالیت این شرکت بوده، و عدم تعریف محصولات جدید در سنوات گذشته یکی از ریشههای مشکلات امروز شرکت مخابرات ایران برای افزایش درآمد پایدار در بازار ارتباطات است. اقدامی که به دلیل همین پیچیدگیهای سیستمی و نیز نگاه سنتی در مواردی، در تمام این سالها در دستور کار قرارنگرفته، و یا درستتر اینکه در تناسب با تواناییهای شرکت و نیازهای بازار نبودهاست.
وی افزود: سرعت رشد بازار ارتباطات از یک سو، و عدم تطبیق و توسعه اقتصادی و تجاری از دیگر سو، فرصت تصدیگری و نقشآفرینی مخابرات را در زمینههای متعدد این بازار از بین برده است.