کد خبر: ۳۰۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷

دولت سه‌شنبه لایحه بودجه ۱۴۰۳ را تقدیم مجلس می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ از سوی دولت به مجلس در روز سه شنبه ۳۰ آبان، بر لزوم پایان رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه کشور طی هفته جاری تاکید کرد.
دولت سه‌شنبه لایحه بودجه ۱۴۰۳ را تقدیم مجلس می‌کند

مخاطب 24- محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان جلسه نوبت عصر روز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ صحن مجلس با تاکید بر لزوم اتمام رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه طی هفته جاری، اظهار کرد: امشب بلافاصله بعد از نماز جلسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم باید تشکیل شود تا موارد ارجاعی را رسیدگی کند.

 
او افزود: به این دلیل که کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ باید تشکیل شود، کمیسیون‌های تخصصی باید طی ساعت ۱۲ تا ۱۴ فردا جلسات خود را برگزاری کنند؛ چراکه در ساعت ۱۴ باید جلسه صحن برگزار شود.

رئیس مجلس با بیان اینکه «روز سه شنبه (۳۰ آبان) تحویل بودجه سال ۱۴۰۳ را داریم»، ادامه داد: اگر رسیدگی به برنامه تا روز سه‌شنبه به پایان نرسد، چاره ای نداریم جز اینکه روز چهارشنبه هم جلسه داشته باشیم و بعد از آن نمایندگان یک هفته به سرکشی از حوزه‌های انتخابیه خود بپردازند؛ بر همین اساس حتماً رسیدگی به لایحه برنامه هفتم در کمیسیون تلفیق و صحن باید تا سه شنبه به پایان برسد ولو اینکه جلسات به صورت سه شیفت برگزار شود.

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر