کد خبر: ۳۰۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱

سرپرست معاونت سرمایه‌های انسانی بانک صادرات ایران منصوب شد

مدیرعامل بانک صادرات ایران در حکمی کیومرث جهانبانی را به عنوان سرپرست معاونت سرمایه‌های انسانی این بانک منصوب کرد.
سرپرست معاونت سرمایه‌های انسانی بانک صادرات ایران منصوب شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:در متن حکم اعطایی محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران خطاب به وی آمده است: «نظر به تعهد، توانایی‌ها، سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت سرمایه‌های انسانی منصوب می‌شوید. امید است با عنایت به اهمیت جایگاه منابع انسانی در تحقق اهداف کلان سازمانی و چشم‌انداز آتی بانک، ضمن برنامه‌ریزی منسجم و اتخاذ تمهیدات لازم در راستای نگهداشت و توسعه کیفی سرمایه‌های انسانی، از طریق پیاده‌سازی نظام جامع ارتقای سرمایه‌های انسانی با رویکرد تحول عدالت‌محور، اهداف و مأموریت‌های مشروح ذیل را به نحو مطلوب محقق نمائید.

ارتقاء سطح کیفی رفاه کارکنان در راستای رعایت شأن و جایگاه همکاران.
اصلاح و بازنگری ساختار نیروی انسانی در جهت بهینه‌سازی، ارتقاء بهره‌وری کارکنان و تسهیل دستیابی به اهداف کلان.
اتخاذ راهکار‌های ارتقای سرمایه‌های انسانی بانک از طریق انتخاب و پرورش کارکنان متعهد و توانمند و بکارگیری روش‌های اثربخش جانشین‌پروری و شایسته‌سالاری.
برنامه‌ریزی منابع و مدیریت عملکرد و برقراری نظام عادلانه پاداش بر مبنای عملکرد کارکنان.
مدیریت هوشمند فرآیند‌ها و نظاام‌های پرسنلی به منظور پیش‌بینی دقیق روند تکاملی ساختار نیروی انسانی و چابک‌سازی سازمان و واکنش بهنگام به تغییرات.
بکارگیری ساز و کار‌های نظام‌مند در راستای بهبود دانش‌علمی و تجربی کارکنان و آموزش هدفمند حین خدمت.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف بانک، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را از پروردگار متعالی خواستارم».
کیومرث جهانبانی از مدیران برجسته بانک صادرات ایران است که سوابق اجرایی متعددی در مدیریت شعب استان‌های مختلف کشور از جمله خراسان رضوی و اصفهان داشته و همچنین مدیریت امور شعب تهران و البرز بانک صادرات ایران را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر