کد خبر: ۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵

اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد

سرپرست نهاد‌های مالی و نوآوری فرابورس ایران از تشکیل اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های حوزه‌های فرهنگی، صنایع خلاق و سینما خبر داد.
اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد

سرپرست نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران از تشکیل اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های حوزه‌های فرهنگی، صنایع خلاق و سینما خبر داد.

اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد
 
مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: عارف علیقلی‌پور امروز در نشست تشریح فعالیت‌ها و حوزه‌های سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی راه اندازی صندوق‌های جسورانه را یکی از اقدامات مثبت بازار سرمایه توصیف کرد و افزود: در این راستا اولین صندوق جسورانه در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه در گذشته ما برای تامین مالی حوزه‌های هنری و سینمایی و فرهنگی ابزار مالی در اختیار نداشتیم، اظهار کرد: با راه اندازی صندوق جسورانه "سپهر یکم" یک ابزار تامین مالی جدید برای صنعت قدیمی سینما و فرهنگ ایجاد شد و ایجاد این صندوق به تامین مالی این حوزه کمک خواهد کرد.

علیقی‌پور با اشاره به برخی از تجارب موفق در فرابورس برای حمایت از طرح‌های حوزه فرهنگی، خاطر نشان کرد: امیدواریم با راه اندازی این صندوق جسورانه، پروژه‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری انتخاب شود.

سرپرست نهاد مالی و نوآوری فرابورس ایران، ایجاد شراکت چند جانبه را از مزایای صندوق‌های جسورانه ذکر کرد و ادامه داد: سپرده گذاری در صندوق‌های جسورانه‌ آسان‌تر و نقل و انتقال نیز به سهولت صورت خواهد گرفت و امکان شراکت سایر بازیگران در طرح‌ها نیز وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون صندوق جسورانه در کنار صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق نوآوری نقدینگی را در بازار تولید هدایت می‌کنند، افزود: تاکنون ۱۴ صندوق جسورانه در کشور راه اندازی شده است و صندوق‌های جسورانه دیگری در حال شکل گیری هستند.

علیقلی‌پور از راه اندازی ۲۰ صندوق جسورانه تا پایان سال خبر داد و ادامه داد: با راه‌اندازی این صندوق‌ها به سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در حوزه صندوق‌های جسورانه رسیده‌ایم.

وی با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه صندوق‌های تامین مالی، خاطر نشان کرد: در ۴ هفته اخیر حدود ۴ میلیارد تومان سرمایه از طریق صندوق‌های تامین مالی به اکوسیستم نوآوری کشور تزریق شده است.

اولین صندوق جسورانه حوزه صنایع فرهنگی با نام سپهر یکم با سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق پژوهش و فناوری سپهر، حوزه هنری انقلاب اسلامی و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی، راه اندازی و پذیره‌نویسی این صندوق با نماد سپهر در فرابورس ایران آغاز شده است.

برچسب ها: سینما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر