کد خبر: ۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵

اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد

سرپرست نهاد‌های مالی و نوآوری فرابورس ایران از تشکیل اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های حوزه‌های فرهنگی، صنایع خلاق و سینما خبر داد.
اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد

سرپرست نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران از تشکیل اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های حوزه‌های فرهنگی، صنایع خلاق و سینما خبر داد.

اولین صندوق جسورانه برای حمایت از طرح‌های سینمایی و فرهنگی راه‌اندازی شد
 
مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: عارف علیقلی‌پور امروز در نشست تشریح فعالیت‌ها و حوزه‌های سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی راه اندازی صندوق‌های جسورانه را یکی از اقدامات مثبت بازار سرمایه توصیف کرد و افزود: در این راستا اولین صندوق جسورانه در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه در گذشته ما برای تامین مالی حوزه‌های هنری و سینمایی و فرهنگی ابزار مالی در اختیار نداشتیم، اظهار کرد: با راه اندازی صندوق جسورانه "سپهر یکم" یک ابزار تامین مالی جدید برای صنعت قدیمی سینما و فرهنگ ایجاد شد و ایجاد این صندوق به تامین مالی این حوزه کمک خواهد کرد.

علیقی‌پور با اشاره به برخی از تجارب موفق در فرابورس برای حمایت از طرح‌های حوزه فرهنگی، خاطر نشان کرد: امیدواریم با راه اندازی این صندوق جسورانه، پروژه‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری انتخاب شود.

سرپرست نهاد مالی و نوآوری فرابورس ایران، ایجاد شراکت چند جانبه را از مزایای صندوق‌های جسورانه ذکر کرد و ادامه داد: سپرده گذاری در صندوق‌های جسورانه‌ آسان‌تر و نقل و انتقال نیز به سهولت صورت خواهد گرفت و امکان شراکت سایر بازیگران در طرح‌ها نیز وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون صندوق جسورانه در کنار صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق نوآوری نقدینگی را در بازار تولید هدایت می‌کنند، افزود: تاکنون ۱۴ صندوق جسورانه در کشور راه اندازی شده است و صندوق‌های جسورانه دیگری در حال شکل گیری هستند.

علیقلی‌پور از راه اندازی ۲۰ صندوق جسورانه تا پایان سال خبر داد و ادامه داد: با راه‌اندازی این صندوق‌ها به سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در حوزه صندوق‌های جسورانه رسیده‌ایم.

وی با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه صندوق‌های تامین مالی، خاطر نشان کرد: در ۴ هفته اخیر حدود ۴ میلیارد تومان سرمایه از طریق صندوق‌های تامین مالی به اکوسیستم نوآوری کشور تزریق شده است.

اولین صندوق جسورانه حوزه صنایع فرهنگی با نام سپهر یکم با سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق پژوهش و فناوری سپهر، حوزه هنری انقلاب اسلامی و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی، راه اندازی و پذیره‌نویسی این صندوق با نماد سپهر در فرابورس ایران آغاز شده است.

برچسب ها: سینما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر