کد خبر: ۳۰۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۵

چرا طرح «دارویار» به درستی اجرا نشد؟

رئیس انجمن داروسازان کشور گفت: با گذشت ۷ ماه از سال باید سازمان هدفمندی ۴۰.۲۵ همت به طرح دارویار اختصاص می‌داده، اما واریزی‌ها تا امروز ۱۹.۳ و ۴.۲ بوده و مجموعا ۲۳ همت واریز شده است.
چرا طرح «دارویار» به درستی اجرا نشد؟

مخاطب 24- بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، در مورد چالش‌های سازماندهی طرح دارویاری در کشور بیان کرد: در بودجه سال ۱۴۰۲ به صراحت آمده ۶۹ همت برای طرح دارویار اختصاص یابد که در هر ماه یک دوازدهم آن واریز شود. با گذشت ۷ ماه از سال باید سازمان هدفمندی ۴۰.۲۵ همت به این طرح اختصاص می‌داده اما واریزی‌ها تا امروز ۱۹.۳ و ۴.۲ بوده و مجموعا ۲۳ همت واریز شده است. پس از این ۷ ماه تنها ۲ ماه مبالغ واریز شده است.

او با اشاره به کاهش بودجه این طرح در صحن مجلس گفت: به همین مقدار نیز عمل نشد. اگر هر ماه به طور میانگین ۵ همت واریز می‌شد امروز مشکلی نداشتیم. کسانی که این طرح را امضا کردند باید پاسخگو باشند و ارقام را پرداخت کنند. سازمان بیمه، برنامه و بودجه، هدفمندی یارانه از سازمانهای ذینفع هستند که به تعهدات خود عمل نکرده‌اند. در این طرح برخی اقلام دارویی، پول پرداخت شده توسط بیماری کمتر شده است. اگر مابه التفاوت قمیتها توسط سازمانها پرداخت می‌شد، مشکلی به وجود نمی‌آمد.

نایب رئیس انجمن داروسازان کشور دخالت هیئت مقررات زدایی را از دیگر عوامل کمبود دارو در کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: سیاستهای غلطی در حوزه دارو پیش گرفته شده و نباید باید آن شوخی کرد. تصمیم سازی و سیاستهای غلط برخی افراد وضعیت دارو را از این شرایط بدتر خواهد کرد. دارو یک کالای استراتژیک است و قابل رقابت نیست. افزایش تعداد پخشها ظرف یک سال موجب می‌شود دارو گم شود و نظارتها کاهش یابد. سیاستهای مدیران، اثر سوئی روی مردم خواهد داشت.

صبور کاهش تعداد شرکت های پخش را عاملی برای کنترل دارو دانست و ادامه داد: ساز و کار به شکلی شده که کالای سلامت مردم رقابتی شده است. باید در این حوزه اخلاق مدار و قانون مدار عمل شود. اگر منابع قانون برای این طرح دیده نشده چرا ۶۹ همت پرداخت نمی‌شود؟ و اگر دیده شده باید منظم پرداخت شود.

او همچنین ضمن اشاره به پرداخت سهم پایه بیمه سلامت تا شهریور ماه افزود: بیمه تامین اجتماعی ۲ ماه تیر و مرداد را یک ماه پیش پرداخت کرد و قرار بوده شهریور ماه را در ماه مهر پرداخت کند که هنوز پرداختی صورت نگرفته است. اگر مدیران این حوزه متخصص بودند با تصمیمهای اشتباه با سلامت مردم بازی نمی‌کردند.

 

منبع: سلامت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر