کد خبر: ۳۰۸۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶

داستان عجیبِ بچه‌دار شدن یک زوج کوتاه قامت

کوتاه قامتی، یک شرایط نادر است که تنها یک نفر از هر ۱۵۰،۰۰ تا ۴۰،۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. افراد مبتلا به کوتاه قامتی اغلب با تبعیض و بی‌تفاوتی از سوی جامعه روبرو می‌شوند. با این حال، روزبه‌روز افرادی بیشتری که به این شرایط مبتلا هستند، داستان زندگی خود را به اشتراک می‌گذارند تا با پیش‌داوری‌ها علیه این شرایط مقابله کنند.
داستان عجیبِ بچه‌دار شدن یک زوج کوتاه قامت

مخاطب24:کوتاه قامتی، یک شرایط نادر است که تنها یک نفر از هر ۱۵۰,۰۰ تا ۴۰,۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. افراد مبتلا به کوتاه قامتی اغلب با تبعیض و بی‌تفاوتی از سوی جامعه روبرو می‌شوند. با این حال، روزبه‌روز افرادی بیشتری که به این شرایط مبتلا هستند، داستان زندگی خود را به اشتراک می‌گذارند تا با پیش‌داوری‌ها علیه این شرایط مقابله کنند.

داستان عجیبِ بچه‌دار شدن یک زوج کوتاه قامت

چارلی، زن استرالیایی مبتلا به آکندروپلازی، که رایج‌ترین نوع کوتاه قامتی است، در سال ۲۰۱۲ با کالن ازدواج کرد که به آکروماتیک دیسپلازی مبتلاست، شرایطی که رشد جسمانی او را محدود می‌کند. از همان لحظات اول، این زوج رویای تشکیل خانواده با هم را داشتند. آگاه از چالش‌های احتمالی در سال ۲۰۱۵ چارلی برای اولین بار باردار شد.

پزشکان به خانواده گفتند که ۲۵ درصد احتمال دارد فرزندی با قد معمولی داشته باشند و همین‌قدر احتمال دارد اصلا فرزندشان به دنیا نیاید. چارلی توضیح داد که این احتمال وجود داشت که فرزندانشان هر دو نوع کوتاه قامتی را به ارث ببرند که معمولاً منجر به پیامدهای کشنده می‌شود. با این حال، در مراحل اولیه بارداری، زوج آزمایش‌های ژنتیکی انجام دادند تا مطمئن شوند این مورد رخ نمی‌دهد.

تیلبا، مانند مادر و برادر چارلی (پدر او قد متوسط داشت)، به آکندروپلازی مبتلا تشخیص داده شد. متخصصان پزشکی هشدار دادند که او ممکن است با مشکلات نخاعی مواجه شود، اما در مجموع انتظار می‌رفت که زندگی سالمی داشته باشد.

آنها چگونه در فضای مجازی به شهرت رسیدند؟

پس از تولد تیلبا و برای مبارزه با پیش‌داوری‌ها علیه کوتاه قامتی، این خانواده حساب اینستاگرامی را درست کردند و مسیر زندگی خود را در آن مستند کردند که لحظات شادی و حتی شکست در زندگیشان را به تصویر می کشید. علی‌رغم چالش‌ها، تیلبا به دختری شاد و پرانرژی تبدیل شد. با این حال، محافظت از او در برابر آزارگران، نیازمند تلاش بی‌وقفه این زوج بود.

علی‌رغم برخورد بد چند ترول، آن زوج همچنان به اشتراک گذاشتن لحظات شاد روزمره زندگی‌شان ادامه می‌دهند و بر ایستادگی شجاعانه‌شان برای اجازه ندادن به اینکه کوتاه قامتی مانع زندگی آنها شود، تاکید می کنند. تفریحات ساحلی، ناهارهای آرام زیر آفتاب، برنامه‌های ورزشی، پیاده‌روی‌ها یا به‌روزرسانی‌هایی درباره مراحل رشد تیلبا، این تصاویر آنها را به عنوان یک خانواده معمولی، درست مثل سایر خانواده‌ها، نشان می دهد.

فرزندان دیگری به جمع خانواده پیوستند

در سال ۲۰۱۸، چارلی دوباره باردار شد و فرزند دوم نیز شرایط پدر را به ارث برد. پس از آن، در سال ۲۰۲۰، چارلی برای سومین بار باردار شد و نوزاد تازه متولد شده ویژگی‌های منحصربه‌فرد والدین را به ارث نبرده و با قد استاندارد به دنیا آمد.

اما تجربه‌ای که می‌توانست جادویی باشد برای چارلی به کابوس تبدیل شد. او وقتی برای سومین بار باردار شد، با صداقت ابراز کرد که امیدوار است این لحظات زودتر تمام شود. او به یاد می‌آورد که حالت تهوع داشت و غش می کرد. علاوه بر تجربیات بد، در طول هر بارداری، چارلی مجبور بود آزمایش‌های ژنتیک دردناکی را تحمل کند. یکی از آنها شامل فرو کردن سوزن بزرگی در شکم او برای استخراج نمونه‌ای از جفت بود که ۲ درصد خطر سقط جنین داشت، همه این‌ها برای ارزیابی ترکیب ژنتیکی فرزند در رحم انجام می‌شد.

اکنون آنها زندگی‌شان را به بهترین شکل ممکن سپری می‌کنند.

علی‌رغم کوتاه‌قامت بودن، چارلی و خانواده‌اش از شادی و لذت سرشارند. آنها تصاویر شاد و حتی کُمِدی ای که تفاوت قدشان را برجسته می‌کند، را به اشتراک می گذارند؛ تصاویری مانند پوشیدن لباس‌های بزرگ یا دردسرهای جزئی که به خاطر کوتاه قامتی در فعالیت‌های روزمره با آن مواجه می‌شوند.

با توجه به نظرات گاهی خصمانه‌ای که دریافت می‌کنند، چارلی یاد گرفته است که از آن‌ها عبور کند، چرا که اکثر مردم همیشه محبت خود را ابراز می کنند. او حتی متوجه شده است که تعداد دنبال‌کنندگان آنها طی یک سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است که نشان دهنده‌ی علاقه رو به رشد به مسیر زندگی آنهاست.

 
برچسب ها: کوتاه قامتان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر