کد خبر: ۳۰۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰

بدترین هفته طلا؛ یک اظهار نظر باعث سقوط قیمت طلا شد!

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۸ درصد کاهش به ۱۹۳۸ دلار و ۶۱ سنت رسید.
بدترین هفته طلا؛ یک اظهار نظر باعث سقوط قیمت طلا شد!

مخاطب 24 قیمت طلا در روز دوشنبه در شرایطی که ارزش دلار بالا رفته و سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات تورم آمریکا هستند نزدیک به پایین‌ترین رقم طی ۳ هفته گذشته قرار دارد. اطلاعات تورم آمریکا می‌تواند مسیر فدرال رزرو برای افزایش یا ثابت نگه داشتن نرخ بهره را مشخص کند.

 قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۸ درصد کاهش به ۱۹۳۸ دلار و ۶۱ سنت رسید. اما قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با ۰.۲۲ افزایش به ۱۹۴۱ دلار و ۹۰ سنت رسیده است.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

اظهارات جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا احتمال کاهش نرخ بهره را پایین آورده و باعث شده قیمت طلا ۲.۸ درصد طی یک هفته گذشته کاهش یابد و این فلز گرانبها بدترین هفته خود را طی یک ماه گذشته تجربه کند. سرمایه‌گذاران منتظرند ببینند اطلاعات و شاخص قیمت مصرف کننده آمریکا چه تاثیری بر تصمیم فدرال رزرو برای توقف یا افزایش نرخ بهره دارد.

شاخص قیمت مصرف کننده آمریکا قرار است در روز سه‌شنبه منتشر شود. انتظار می‌رود تورم در این کشور ۰.۳ درصد در ماه اکتبر افزایش داشته باشد، یعنی ۴.۱ درصد بالاتر از سال گذشته میلادی. شاخص دلار ۰.۱ درصد نسبت به رقبای خود افزایش داشته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده است.

دارایی‌های صندوق طلای اس پی دی‌آر که بزرگترین صندوق قابل معامله در بورس با پشتوانه طلاست، ۰.۱۰ درصد در روز جمعه افزایش یافته و به ۸۶۸.۱۴ تن رسیده است.

تحلیلگران عقیده دارند علاوه بر مخاطرات ژئوپولیتیکی که تقاضا برای طلا را به عنوان یک پشتوانه ایمن افزایش داده و همچنین خریدهای بانک مرکزی، شرایط اقتصاد کلان دنیا از قیمت طلا حمایت می‌کند. به نظر می‌رسد دوره سیاست‌های سختگیرانه پولی در آمریکا رو به پایان است و ارزش دلار هم به اوج خود رسیده است. بدین ترتیب سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا تعدیل خواهد شد که از سرمایه‌گذاری در طلا حمایت می‌کند.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۵۹ درصد کاهش به ۲۲ دلار و ۱۵ سنت رسید و پلاتین با ۰.۴۰ درصد افزایش ۸۴۹ دلار و ۲۳ سنت معامله می‌شود.

 
منبع: تسنیم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر