کد خبر: ۴۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
قیمت جدید طلا ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

طلا به کف قیمتی رسید

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۸ درصد کاهش به ۲۳۱۵ دلار و ۲۳ سنت رسید.
طلا به کف قیمتی رسید

مخاطب۲۴- براساس گزارش رویترز، قیمت طلا در حدود سطح ۲۳۰۰ دلار برای دومین روز پیاپی باقی مانده است. اما افزایش نسبی قیمت طلا در شرایطی که تاجران منتظر انتشار آمار مربوط به تورم قیمت مصرف‌کننده در آمریکا و همچنین نتیجه جلسه کمیته بازار آزاد فدرال این کشور هستند بی‌ثبات است. این اطلاعات سرنخ‌های جدیدی در مورد زمان کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا ارائه خواهد داد.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۸ درصد کاهش به ۲۳۱۵ دلار و ۲۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با یک افزایش ۰.۲۱ درصدی به ۲۳۳۱ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

به نظر می‌رسد گزارش بهتر از حد انتظار بازار کار آمریکا و ادامه تورم بالا در این کشور همچنان نرخ بهره فدرال رزرو را در سطح بالا نگه خواهد داشت که به ضرر طلا خواهد بود.

بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

بیشتر بخوانید

به علاوه، ارزش دلار هم با ادامه سیاست‌های سختگیرانه فدرال رزرو افزایش خواهد داشت که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا گرانتر می‌کند. شاخص دلار در حال حاضر نزدیک به رکورد یک ماهه آن قرار دارد.

از طرف دیگر بی‌ثباتی‌های سیاسی در اروپا و ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی تقاضا برای طلا به عنوان سرمایه‌گذاری ایمن را افزایش داده و از قیمت آن حمایت می‌کند.

پایین آمدن احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در ماه سپتامبر و همچنین تصمیم چین برای توقف خرید طلا از موانع افزایش قیمت این فلز گرانبها هستند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۱۴ درصد افزایش به ۲۹ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۳۷ درصدی ۹۶۱ دلار و ۳ سنت معامله می‌شود.

برچسب ها: قیمت طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر