کد خبر: ۳۰۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
در حاشیه برگزاری بزرگترین رویداد نمایشگاهی تخصصی صنعت بانکداری انجام شد

معرفی خدمتی جدید و متمایز از سوی بانک شهر

طی مراسمی و همزمان با برگزاری دهمین دوره نمایشگاه بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از بزرگترین رویداد نمایشگاهی تخصصی صنعت بانکداری؛ از خدمت جدید و متمایز بانک شهر رونمایی شد.
معرفی خدمتی جدید و متمایز از سوی بانک شهر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: در این مراسم که مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حسام حبیب اله معاون فناوری و اطلاعات و جمعی از مدیران ارشد بانک شهر حضور داشتند؛ از نرم افزار کاربردی"اسمارتیز" به عنوان یک نرم افزار جدید و متمایز در حوزه پرداخت هوشمند شهری رونمایی شد. مجتبی توانگر رئیس کمیته دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی در این مراسم تاکید کرد: آنچه امروز از ارائه خدمات نوآورانه و منحصربفرد توسط بانک شهر به عنوان بانکی جوان در شبکه بانکی کشور می‌بینیم مایه مباهات است. توانگر با بیان اینکه موضوع هوشمندسازی شهر‌ها می‌بایست به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، گفت: این مهم می‌تواند به ارائه بهتر خدمات و افزایش رفاه و رضایتمندی شهروندان منجر شود. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین بر ضرورت استفاده از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های بانک شهر برای کمک به هوشمندسازی شهر‌ها تاکید کرد. معاون فناوری و اطلاعات بانک شهر نیز با بیان اینکه در حال حاضر ارتباطات و تعاملات میان این بانک و شهرداری‌ها در بالاترین سطح ممکن قرار دارد، گفت: در کنار ارائه خدمات پولی و مالی به شهرداری‌ها، این بانک در تلاش برای خلق محصول و انتقال تجربیات با هدف تحقق اهداف شهرهوشمند است. حسام حبیب اله با اشاره به رونمایی از نرم افزار کاربردی "اسمارتیز"، تصریح کرد: با ارائه این نرم افزار توانستیم ایده کیف پول یکپارچه شهری را محقق کنیم؛ این محصول سرآغازی برای خدمت‌های خلاقانه به شهروندان است. این گزارش می‌افزاید؛ "اسمارتیز" یک نرم افزارکاربردی پرداخت هوشمند شهری است که با ایجاد تجربه کاربری متفاوت به شهروندان، خدمات پرداختی شخصی سازی شده را بر مبنای موقعیت مکانی آن‌ها ارائه می‌دهد. اسمارتیز به عنوان دستیار هوشمند شهری، به شهروندان این امکان را می‌دهد تا بتوانند خدمات پرداختی مورد نیاز خود برای زندگی در قالب یک شهروند هوشمند دریافت کنند. همچنین با ارائه خدمات متنوع به شهرداری‌ها در قالب یک همیار و تسهیل گر در حوزه خدمات پرداخت شهری، به هوشمندتر شدن شهر‌ها و ارائه خدمات ساده‌تر و سریعتر به شهروندان کمک می‌کند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر