کد خبر: ۳۰۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
معاون فناوری اطلاعات بانک شهر:

وفادارسازی مشتریان با محصولات نوین در حوزه بانکداری دیجیتال ممکن می‌شود

معاون فناوری اطلاعات بانک شهر با اشاره به پیشرفت‌های مهم بانک‌های کشور در ارائه خدمات متمایز به مشتریان، گفت: وفادارسازی مشتریان با محصولات نوین در حوزه بانکداری دیجیتال ممکن می‌شود.
وفادارسازی مشتریان با محصولات نوین در حوزه بانکداری دیجیتال ممکن می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: حسام حبیب اله با حضور در غرفه بانک شهر در دهمین دوره نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی که در جزیره کیش برگزار می‌شود، با اشاره به اینکه امروز بانک‌ها و موسسات مالی در راستای توسعه فراگیری مالی در کشور حرکت می‌کنند، افزود:تمامی این اقدامات فناورانه برای این است که شهروندان بتوانند به سهولت از خدمات بانکی و مالی استفاده کنند. حبیب اله تصریح کرد: بانک‌ها باید محصولات و ابزار‌های دیجیتال را برای وفادارسازی مشتریان خود طراحی، ایجاد و توسعه دهند تا بتوانیم ضمن افزایش روزافزون رضایتمندی آنان در تحقق اهداف بلند مدت خود به درستی حرکت کنیم. وی با تاکید بر حضور با برنامه و متمایز معاونت فناوری اطلاعات بانک شهر در یکی از بزرگترین رویداد بانکی کشور، ادامه داد: همکاران این معاونت با ارائه محصولات جدید به خصوص در حوزه پرداخت الکترونیک، تلاشی بسیار برای تسهیل دریافت خدمات از سوی شهروندان داشته اند. معاون فناوری اطلاعات بانک شهر با تشریح محصولات نوین ارائه شده در این نمایشگاه تصریح کرد: محصول اول پلتفرم هوشمندسازی مانیتورینگ سرویس‌ها در شعب و شهرنت‌های بانک شهر در سراسر کشور می‌باشد و محصول دوم یک نرم افزار کاربردی در حوزه خدمات شهری بر بستر کیف پول یکپارچه شهری با نام "اسمارتیز" است. وی با اشاره به اینکه فقدان یک محصول نوین در حوزه پرداخت خرد را احساس می‌کردیم، تشریح کرد: با توجه به تحقیقاتی که در سطح خدمات بانک و نیازسنجی مشتریان انجام گردید، محصولی با عنوان اسمارتیز طراحی و نامگذاری شد. حبیب اله ادامه داد: ویژگی این محصول ارائه خدمات شهری در هر شهری برای مخاطب خود می‌باشد که در این نمایشگاه نسخه اولیه آن ارائه شده و طی قراردادی که با شهرداری‌ها منعقد شده امیدواریم تا سال آینده بتوانیم ۲۰ شهرداری کلان شهر کشور را در این نرم افزارکاربردی داشته باشیم.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر