کد خبر: ۳۰۳۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴
هشدار سازمان‌های بهداشتی:

غزه با خطر شیوع قریب‌الوقوع وبا و حصبه روبرو است

کمبود آب سالم و اختلال در ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی در پی بمباران‌های سهمگین غزه و حملات دامنه‌دار ارتش اسرائیل به این بخش محاصره شده از سرزمین‌های فلسطینی، خطر شیوع بیماری‌های عفونی را افزایش داده است.
غزه با خطر شیوع قریب‌الوقوع وبا و حصبه روبرو است

مخاطب 24- سازمان‌های متولی بهداشت و سلامت نسبت به یک بحران قریب‌الوقوع بهداشتی در نوار غزه هشدار می دهند، جایی که اختلال در سیستم‌های سلامت و پزشکی و نیز کمبود آب سالم به خطر شیوع بیماری‌های عفونی دامن می‌زند.

کمیته بین‌المللی نجات که مقر آن در نیویورک است روز پنجشنبه نسبت به شیوع اجتناب‌ناپذیر بیماری‌هایی همچون وبا و حصبه در غزه که منشا آن استفاده از آب‌های آلوده و نبود خدمات مناسب بهداشتی است، هشدار داد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

به موجب هشدار مسئولان این سازمان، در حال حاضر به دلیل بمباران‌های مرگبار اسرائیل ۹۵ درصد از جمعیت غزه به آب سالم و بهداشتی دسترسی ندارند.

این در حالیست که بنا به همین گزارش، ۶۴ درصد از تأسیسات و مراکز ارائه دهنده خدمات اولیه بهداشتی و پزشکی در غزه از فعالیت بازمانده و تعطیل شده‌اند.

باب کیچن، معاون بخش فوریت‌های کمیته بین‌المللی نجات، می‌گوید: «شرایط برای گسترش بیماری‌های واگیردار و قابل انتقال از طریق آب (در غزه) مهیا است؛ این بیماری‌ها بر کودکان تأثیر منفی می‌گذارند و منجر به مرگ‌های قابل پیشگیری می‌شوند.»

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه هشدار داد که کمبود سوخت روند جمع‌آوری زباله‌ها را مختل کرده و باعث تعطیلی کارخانه‌های تصفیه و نمک‌زدایی از آب شده است؛ مسئله‌ای که زمینه گسترش قابل توجه بیماری‌های ناشی از عفونت‌های باکتریایی مانند اسهال را فراهم کرده است به نحوی که از اواسط اکتبر تاکنون بیش از ۳۳هزار نفر در غزه به این بیماری مبتلا شده‌اند.

به گفته کارشناسان سازمان متولی بهداشت در جهان، با آوارگی نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر در سراسر غزه، ازدحام و شلوغی بیش از حد در مراکز بهداشتی و پناهگاه‌ها خطر انتقال بیماری‌های عفونی را افزایش داده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت