کد خبر: ۳۰۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵

تست بدنه‌ سایبرتراک تسلا با تیرکمان توسط جو روگان+ فیلم

سایبرتراک تسلا با قیمتی بین ۵۰ تا ۷۰ هزار دلار، یک خودروی برقی عجیب با بدنه‌ای آینده‌نگر و زاویه‌دار خاکستری است.
تست بدنه‌ سایبرتراک تسلا با تیرکمان توسط جو روگان+ فیلم

مخاطب 24- در جریان مصاحبه‌ی جو روگان هنرپیشه، ورزشکار و پادکست‌ساز مشهور آمریکایی در برنامه زنده رادیویی‌اش با ایلان ماسک، صحبت درباره سایبرتراک تسلا به یک شرط بندی ختم شد. در آن برنامه، ماسک سه آزمایشی را که برای تست مقاومت بیرونی سایبرتراک انجام داده بود را توضیح داد که شامل خالی کردن تمام تیر‌های یک تفنگ تامی، شلیک گلوله‌های کالیبر ۹ و ۴۵ میلی‌متری به بدنه‌ی سایبرتراک تسلا بود.

روگان در قسمت ۲۰۵۴ برنامه تجربه جو روگان (The Joe Rogan Experience) گفت: «آیا می‌توانم با تیرکمان به آن شلیک کنم؟ شرط می‌بندم بتوانم سوراخش کنم.» ماسک با خنده‌ای پاسخ داده بود: «آره، مشکلی نیست.» سپس با روگان شرط یک دلاری بست که نمی‌تواند به بدنه سایبرتراک نفوذ کند.

در همین رابطه:

بیشتر بخوانید

پس از این مصاحبه، آن‌ها درخواست روگان را در یک انبار آزمایش کردند که با برخورد نوک تیر به بدنه تراک و له شدن آن به پایان رسید. گفته می‌شود روگان از یک کمان کامپوند ۴ کیلوگرمی استفاده کرده که تیر ۵۲۰ گرمی با یک نوک تیز را با سرعت ۹۱ متر بر ثانیه، پرتاب می‌کند.

ویدیویی از این آزمایش منتشر شده که نشان می‌دهد روگان در حال آماده‌سازی کمان است در حالی که ماسک در پس‌زمینه سیگار برگی دود می‌کند. روگان کمان را کشید و تیر را پرتاب کرد که با صدای بلندی به بدنه تراک برخورد کرد. تیر فرورفتگی‌ای روی بدنه ایجاد کرد، اما وقتی روگان آن را از زمین برداشت متوجه شد نوک آن از میله جدا شده و له شده است.

روگان در حال نشان دادن تیر له شده به دوربین گفت: «واقعاً جالب است.»

سایبرتراک تسلا با قیمتی بین ۵۰ تا ۷۰ هزار دلار، یک خودروی برقی عجیب با بدنه‌ای آینده‌نگر و زاویه‌دار خاکستری است. ماسک وزن این تراک را حدود ۳،۱۷۵ کیلوگرم و مشابه یک فورد F-۱۵۰ اعلام کرده است.

گفته می‌شود این خودرو چهره جاده‌ها را تغییر خواهد داد و از نظر کاربردی بهتر از یک تراک و از نظر عملکرد بهتر از یک خودروی اسپرت است.

سایبرتراک بردی بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ کیلومتر و شتاب ۰ تا ۱۰۰ آن بین ۲.۹ تا ۶.۵ ثانیه است. ماسک در پادکست گفت که در حال کار روی نسخه‌ای است که شتاب ۰ تا ۱۰۰ آن، کمتر باشد.

اگر چه تراک سایبری در برابر فلش جو روگان مقاومت کرد، اما در اولین رونمایی این کامیون، در سال ۲۰۱۹، فرانتس فون هولشاوزن، مدیر طراحی تسلا، با چکشی به درب خودرو ضربه زد تا مقاومت آن را نشان دهد، اما این کار باعث ترک خوردن پایه شیشه شد، سپس سعی کرد با پرتاب یک توپ فلزی سنگین از فاصله نزدیک، ثابت کند که شیشه‌ها نشکن است، اما ظاهرا برخلاف نتیجه‌ای که در تست‌های قبلی شاهد آن بودند، شیشه‌ها شکست. ماسک که پس از این اتفاق ارائه خود را جلوی خودروی شکسته ادامه داد، زیر لب فحشی داد.

ماسک ویدیویی در توییتر (ایکس) منتشر کرد که نشان می‌داد خودرو در آزمایشی پشت صحنه از همان تست در سال ۲۰۱۹، سالم بیرون آمده است. احتمال دارد ترکیب سه تست متوالی سنگ، چکش و دوباره سنگ، شیشه را به نقطه شکست رسانده باشد.

 

منبع: روزیاتو

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
برگزیده
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر