کد خبر: ۳۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵

افزایش دوباره قیمت دلار راه است؟

در حالی که برخی معامله گران انتظار دارند که دلار در روز آخر هفته به مسیر صعودی باز گردد،‌ دسته دیگری معتقدند که ایران با توافق جدید با آژانس بین المللی انرژی اتمی،‌ زمینه ساز تغییر انتظارات بازیگران ارزی شده است.
افزایش دوباره قیمت دلار راه است؟

در حالی که برخی معامله گران انتظار دارند که دلار در روز آخر هفته به مسیر صعودی باز گردد، دسته دیگری معتقدند که ایران با توافق جدید با آژانس بین المللی انرژی اتمی، زمینه ساز تغییر انتظارات بازیگران ارزی شده است.

افزایش دوباره قیمت دلار راه است؟
مخاطب ۲۴- بازار ارز دیشب با دو سیگنال متناقض به کار خود پایان داد. در یک سو، اسکناس آمریکایی نتوانست محدوده حمایتی ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان را حفظ کند و تا نقطه ۳۰ هزار و ۱۳۰ تومان پایین رفت و در سوی دیگر، در بازار موازی دلار، حباب سکه امامی بالای ۵ درصد باقی ماند. با اینکه از دست رفتن حمایت ۳۰  هزار و ۲۰۰ تومانی انتظارات نزولی را در بازار ارز برجسته می‌کرد، بالا ماندن حباب سکه، احتمال افزایش قیمت دلار را بالا نشان می‌داد. دیشب حباب سکه بالای ۵ درصد بود و این موضوع نشان می‌داد که سکه بازان انتظار دارند که طی روز‌های آتی، بهای دلار در بازار داخلی افزایش پیدا کند.

در قدرت پیش بینی سکه برای دلار می‌توان به یک مثال عجیب در هفته جاری اشاره کرد، جایی که بهای اسکناس آمریکایی در بازار داخلی به سرعت پایین می‌رفت و در بازار موازی، سکه امامی حتی حاضر نبود که مرز ۱۳ میلیون تومانی را از دست بدهد. یک روز پس از این اتفاق بود که دلار با سرعت خیره کننده‌ای در مسیر صعودی قرار گرفت و طی یک نصفه روز معاملاتی، کانال ۳۰ هزار تومانی را پس گرفت. به این ترتیب، شاید طبیعی باشد که حفظ حباب ۵ درصدی در بازار سکه برای برخی از معامله گران دلار، به عنوان یک علامت  تعبیر شود.  

در حالی که برخی معامله گران انتظار دارند که دلار در روز آخر هفته به مسیر صعودی باز گردد، دسته دیگری معتقدند که ایران با توافق جدید با آژانس بین المللی انرژی اتمی، زمینه ساز تغییر انتظارات بازیگران ارزی شده است. از نگاه آن‌ها این اتفاق به معنای آن است که ایران برای لغو تحریم ها، برخلاف ادعای طرف‌های غربی، انعطاف پذیری‌هایی را از خود نشان می‌دهد. لغو تحریم‌ها گزینه‌ای است که همواره مد نظر کاهشی‌های بازار داخلی بوده است و در ابتدای هفته با جوسازی پیرامون احتمال این اتفاق توانستند اسکناس آمریکایی را تا محدوده ۲۹ هزار و ۴۰۰ تومانی پایین ببرند.

 



منبع: گسترش نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
بانک مرکزی مجوز بانک آینده را لغو کرد بانک مرکزی مجوز بانک آینده را لغو کرد
بانک مرکزی از لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که این اقدام هیچ خللی در وضعیت شبکه بانکی کشور ایجاد نمی‌کند.
هوش مصنوعی جدید چینی که بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند هوش مصنوعی جدید چینی که بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند
دانشمندان چینی از سامانه هوش مصنوعی پیشرفته‌ای به نام «ژنوس» رونمایی کردند که قادر است توالی‌های DNA را با دقتی بی‌سابقه تحلیل کرده و بیماری‌های ژنتیکی را پیش‌بینی کند.
رهبر انقلاب: میرزا نائینی فقیهی استثنائی و اندیشمندی سیاسی بود رهبر انقلاب: میرزا نائینی فقیهی استثنائی و اندیشمندی سیاسی بود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار دست‌اندرکاران گردهمایی بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله میرزا محمّدحسین نائینی، او را استوانه رفیع حوزه نجف معرفی و بر شاکله‌سازی، نوآوری، شاگردپروری و اندیشه سیاسی ایشان تأکید کردند.
مهدیه اسفندیاری آزاد شد مهدیه اسفندیاری آزاد شد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از آزادی مشروط مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی–مقیم فرانسه، پس از بازداشت به اتهام «تمجید از تروریسم»، خبر داد. شرایط آزادی او تحت نظارت قضایی همچنان برقرار است.
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی
پلیس فتای تهران بزرگ از ثبت بیش از ۱۰۰ شکایت مرتبط با کلاهبرداری در کانال‌های تلگرامی فروش دلار خبر داد و به شهروندان درباره فعالیت سودجویان در فضای مجازی هشدار داد.
جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم
در بیستمین دوره جشنواره فیلم رم، جوزپه تورناتوره، کارگردان مطرح ایتالیایی و خالق فیلم «سینما پارادیزو»، جایزه یک عمر فعالیت هنری را به جعفر پناهی اهدا کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر