کد خبر: ۲۹۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
پیش‌بینی قیمت دلار ۷ آبان ۱۴۰۲؛

شعله‌های جنگ، دامن دلار را گرفت

تثبیت قیمت در کریدور جدید به معنای این است که حرکت صعودی دلار شروع شده است. متغیر‌های اقتصادی کلان کشور همه دال بر افزایش قیمت این اسکناس هستند.
شعله‌های جنگ، دامن دلار را گرفت

مخاطب 24- قیمت دلار در روز جاری با گپ مثبت باز شد. روند تقاضای دلار متاثر از بی‌ثباتی شرایط سیاسی ناشی از جنگ در منطقه شدت گرفته است. هر چند در پایان معاملات امروز، قیمت اسکناس دلار کمی تعدیل شد، اما کارشناسان اقتصادی تثبیت این اسکناس در کریدور جدید را نشانه روند صعودی دلار می‌دانند.

شب گذشته حملات هوایی و دریایی اسرائیل به شمال غزه شدت گرفت و با این موضوع احتمال حمله زمینی به غزه بالا گرفته است. تحلیلگران سیاسی معتقدند اگر این موضوع رخ دهد جنگ وارد ابعاد جدیدی خواهد شد.

در هفته‌های گذشته موضوع جنگ حماس و اسرائیل مهمترین مساله بازار‌های مالی بود که قیمت دلار را در کریدور ۵۰ هزار تومانی تثبیت کرد. کارشناسان اقتصادی این موضوع را سرآغاز روند صعودی قیمت دلار می‌دانند.

آلارم روند صعودی دلار به صدا درآمد؟

در همین راستا برزو حق‌شناس کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه احتمال ورود دلار به کانال ۵‍۱ هزار تومانی در پایان هفته گذشته وجود داشت به تجارت‌نیوز گفت: «طی روز‌های اخیر موضوع مورد اهمیت در بازار ارز، کف‌سازی و تثبیت قیمت دلار در کریدور ۵۰ هزار تومانی است.»

وی با تاکید بر اینکه احتمال حرکت دلار به سمت سقف کریدور زیاد است، خاطرنشان کرد: «تثبیت قیمت در کریدور جدید به معنای این است که حرکت صعودی دلار شروع شده است. متغیر‌های اقتصادی کلان کشور همه دال بر افزایش قیمت این اسکناس هستند.»

این کارشناس اقتصادی با اشاره به آمار رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص فروش نفت گفت: «در ماه‌های گذشته بسیار بر موضوع فروش نفت توسط مقامات مسئول تاکید می‌شد. اما با نفی این موضوع توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه که گفت درآمد‌های نفتی کشور محقق نشده است، به نظر می‌رسد زنگ خطر برای معامله‌گران بازار ارز به صدا درآمد.»

وی با بیان اینکه پارامتر‌های کلان اقتصادی به ضرر کاهش قیمت دلار است افزود: «به نظر می‌رسد هرچه به سمت انتهای سال می‌رویم توان بازارساز برای ادامه دادن سیاست سرکوب سخت خواهد شد. زیرا مسائل کلان اقتصادی کشور باعث رشد قیمت این اسکناس خواهند شد.»

حق‌شناس در خصوص روند قیمت دلار در هفته پیش رو اظهار داشت: «به نظر می‌رسد این هفته قیمت بین کانال ۵۰ تا ۵۱ هزار تومان نوسان خواهد داشت و ممکن است به سقف کانال ۵۱ هزار تومان نیز نزدیک شود. اما توانایی عبور از این محدوده فعلا برای دلار فراهم نیست.» وی تاکید کرد: «احتمال برگشت دلار به کف کانال ۵۰ هزار تومان نیز وجود دارد، اما دلار فعلا توانایی شکستن کریدور جدید به سمت پایین را ندارد.»

توافق برجام را فراموش کنیم؟

علاوه بر موضوع شعله‌ور شدن جنگ میان اسرائیل و حماس، مساله تحریم‌های دوباره برخی از افراد سپاه به بهانه کمک‌های مالی ایران به حماس و جهاد اسلامی فلسطین به بدگمانی معامله‌گران در بازار ارز دامن زده است. امروز برخی از فعالان بازار ارز به حساسیت غرب نسبت به موضوع دخالت ایران در جنگ منطقه اشاره داشتند.

به اعتقاد آن‌ها در صورت محرزشدن این موضوع نه تنها ایران در تنگنا‌های اقتصادی و سیاسی جدیدی گرفتار می‌شود، بلکه مساله برجام که اکنون ایران در دورترین نقطه نسبت به آن قرار دارد، به فراموشی سپرده خواهد شد. در ماه‌های گذشته کارشناسان اقتصادی مساله توافق برجام و رفع تحریم‌ها را مهمترین سیگنال برای ثبات و بهبود اوضاع اقتصادی می‌دانستند.

دلار سلیمانیه پرچمدار رشد قیمت در بازار‌های همسایه

روز گذشته قیمت دلار در بازار‌های همسایه نیز افزایش داشت. در بازار هرات دلار با افزایش ۳۵۰ تومانی با قیمت ۵۱ هزار و ۵۵۰ تومان معامله شد. امروز دلار سلیمانیه با رشد بیش از هزار تومانی به کانال ۵۲ هزار تومانی ورود کرد و با قیمت ۵۲ هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد. درهم امارات نیز با رشد ۱۰۰ تومانی با قیمت ۱۴ هزار و ۱۷۰ تومان معامله شد.

 
منبع: تجارت نیوز 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر