کد خبر: ۲۹۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲

نگرانی جهان عرب از مهاجرت اجباری فلسطینی‌ها؛ نکبتی دیگر در راه است؟

در میان هزاران حمله تنبیهی اسرائیل و وخامت فزاینده اوضاع انسانی در نوار غزه، ترس از تکرار نکبتی دیگر در سراسر منطقه احساس می‌شود.
نگرانی جهان عرب از مهاجرت اجباری فلسطینی‌ها؛ نکبتی دیگر در راه است؟

مخاطب 24-  علیرغم افزایش تلفات غیرنظامیان و وخامت فزاینده اوضاع انسانی، اسرائیل تعهد داده است که بمباران هوایی نوار غزه را تشدید کرده و آن را به یک عملیات چند جانبه بسط دهد. این در حالیست که اسرائیل می‌گوید به دنبال نابودی  جنبش حماس است.

به گفته س ان ان، با هزاران حمله تنبیهی اسرائیل، ترس از تکرار تاریخ - از نکبتی دیگر، نامی که اعراب برای اخراج دسته جمعی پس از جنگ اعراب و اسرائیل در سال 1948 استفاده می‌کنند - در سراسر منطقه احساس می‌شود.

در حالی‌که اسرائیل نگفته است که قصد دارد مردم غزه‌ را به سمت مصر یا نقاط دیگر براند، اما ترس از چنین چشم‌اندازی به وجود آمده است. این نگرانی پس از آن شدت گرفت که نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) از ساکنان غزه خواستند تا شمال نوار غزه را تخلیه کنند و به سمت جنوب حرکت کنند.

اظهارات آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر این که ایالات متحده در حال مذاکره با مصر و اسرائیل برای ایجاد یک کریدور بشردوستانه در شبه جزیره سینای مصر، برای آمریکایی‌ها و غیرنظامیان فراری از غزه است نیز بر نگرانی‌ها افزوده است.

بلینکن روز یکشنبه در برنامه ان‌بی‌سی «ملاقات با مطبوعات» گفت که اسرائیل «منطقاً قصدی» برای اداره غزه ندارد.

اما احتمال آواره شدن صدها هزار فلسطینی دیگر به اجبار به کشورهای همسایه یا حتی دورتر، در سراسر جهان عرب محکوم شده است

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر