کد خبر: ۲۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

بررسی ماجرای اتفاق تلخی که برای این دختر در متروی تهران افتاد+ ویدئو

عکسی از یک دختر دانش آموز ۱۶ ساله به نام آرمیتا گراوند که در مترو تهران بیهوش شده و توسط چند نفر از واگن یکی از قطار‌ها بیرون آورده می‌شود به سرعت در شبکه‌های اجتماعی پخش شد. گمانه زنی‌های زیادی در خصوص علت بیهوشی این دانش آموز نوجوان مطرح شد.

مخاطب 24- مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در خصوص ماجرای دختر نوجوانی که  در مترو بیهوش شد، گفت: صبح روز یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ دانش‌آموزی ۱۶ ساله وارد ایستگاه متروی میدان شهدا در خط ۴ به قصد عزیمت به مدرسه می‌شود. در لحظه ورود قطار به ایستگاه او به سمت واگن انتهایی قطار حرکت می‌کند اما در لحظه ورود به قطار تعادل خود را به علت افت فشار از دست می‌دهد و دقیقا در ورودی قطار به زمین می‌خورد.

او گفت: این دانش‌آموز توسط همراهان خود از قطار خارج و به سکو برده می‌شود. در ادامه توسط همکاران من در مترو اقدامات اولیه برای احیا انجام می‌شود و بعد از رسیدن اورژانس کارهای مقدماتی انجام  و این دختر به یکی از بیمارستان‌ها منتقل می‌شود؛ ایشان در حال حاضر در بیمارستان بستری است.  

درستی درباره اینکه آیا در بدو ورود این دانش‌آموز برخوردی بین او و کارکنان مترو رخ داده یا نه، اظهار کرد: طبق فیلم‌هایی که از زمان ورود این خانم به ایستگاه بررسی کردیم هیچ گونه برخورد لفظی و فیزیکی بین این دانش‌آموز و کارکنان مترو وجود ندارد و به هیچ عنوان چنین چیزی ثبت و ضبط نشده است. 

و اما چند ابهام و پاسخ

با این همه معاون عملیات اورژانس استان تهران در خصوص پروتکل اعزام آمبولانس به بیمارستان می‌گوید: پس از دریافت تماس توسط پرسنل ۱۱۵ کارشناس مربوطه شرح حال بیمار را گرفته و متناسب با آن نوع وسیله نقلیه مناسب (موتورلانس، آمبولانس، اتوبوس، بالگرد) را به محل اعزام می‌کند.

نیروی اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، شرح حال را بیان می‌کنند و «مناسب‌ترین» مرکز درمانی به او اعلام می‌شود. مناسب‌ترین مرکز درمانی لزوماً نزدیک‌ترین بیمارستان نیست بلکه یکی از پارامتر‌ها است. تجهیزات بیمارستان مقصد و ظرفیت پذیرش نیز جزو عوامل تعیین کننده در اعزام افراد است.

ابهام دیگر در خصوص انتقال آرمیتا به بیمارستان فجر است، اساساً چرا باید او را از ایستگاه متروی شهدا به بیمارستان فجر وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارتش در خیابان پیروزی ببرند درحالی‌که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان در نزدیکی میدان شهدا قرار دارد.

 
 
 


اطلاعات از مراکز درمانی نشان می‌دهد که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان بیمارستان تخصصی ارتوپدی هستند، اما بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فجر دارای بخش‌های جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، درمانگاه داخلی، قلب و ریه است.

 

برچسب ها