کد خبر: ۲۷۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰

آزمون استخدام بانک سینا با حضور ۲ هزار داوطلب برگزار شد

آزمون استخدام بانک سینا با بیش از دو هزار شرکت‌کننده در روز جمعه 31 شهریورماه همزمان در تهران و شهرستان‌های منتخب برگزار شد.
آزمون استخدام بانک سینا با حضور ۲ هزار داوطلب برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا: بیش از دو هزار داوطلب و متقاضی استخدام این بانک، صبح روز جمعه 12 شهریورماه در 10 حوزه آزمونی در تهران و شهرستان‌های کشور با یکدیگر به رقابت پرداختند.
این آزمون به منظور تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز بانک سینا بر اساس ضوابط و آیین‌نامه استخدامی بانک از بین متقاضیان زن و مرد واجد شرایط برگزار شد.
در حاشیه برگزاری این آزمون، چنگیز مروّج، قائم‌مقام مدیرعامل بانک سینا با حضور در دانشگاه امیرکبیر که محل آزمون داوطلبان تهران بود، اعلام کرد: بانک سینا به منظور تأمین کادر پرسنلی مورد نیاز خود، اقدام به جذب نیرو کرده است و داوطلبان پس از قبولی در آزمون و احراز سایر شرایط لازم، در بخش‌های مختلف ستادی و صف مشغول به کار خواهند شد.
وی ادامه داد: استخدام و به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص و توانمند به منظور اجرای طرح‌های توسعه‌ای و تحولی از جمله برنامه‌های این بانک است و برگزاری این آزمون نیز در همین راستا صورت گرفته است.
قائم‌مقام مدیرعامل تصریح کرد: با توجه به بازنشستگی تعدادی از همکاران بانک در چند سال اخیر و همچنین راه‌اندازی شعب جدید بانک در ماه‌های آینده، نیاز به جذب نیروی انسانی در این بانک احساس می‌شد و برگزاری این آزمون استخدامی برای جلوگیری از کاهش کیفیت ارائه خدمات بوده است.
گفتنی است این آزمون شامل 110 سوال عمومی و تخصصی بود که داوطلبان به مدت 130 دقیقه فرصت پاسخگویی به سؤالات را داشتند.
متقاضیان پس از قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی و احراز شرایط لازم، با انعقاد قرارداد در بانک سینا مشغول به کار خواهند شد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر