کد خبر: ۲۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱

رشد قابل توجه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری، ازدواج و اشتغالزایی، در شعب بانک شهر

معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک شهر از رشد قابل توجه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، فرزندآوری و ازدواج در شعب سراسر کشور این بانک خبر داد.
رشد قابل توجه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری، ازدواج و اشتغالزایی، در شعب بانک شهر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: سید مهدی رضایی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، فرزندآوری و ازدواج طی پنج ماه گذشته از سال، نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر مبلغ و تعداد رشد چشمگیری داشته است، گفت: بیش از 5 هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی ، 3 هزار فقره تسهیلات فرزندآوری و 2 هزار و 600 فقره تسهیلات ازدواج از سوی شعب سراسر کشور بانک شهر پرداخت شده است.
رضایی با بیان اینکه بانک شهر در سال جاری سهم نقش قابل توجه و بسزایی در پرداخت وام های قرض الحسنه به متقاضیان واجد شرایط در شبکه بانکی ایفا کرده است، گفت: با تاکید مدیریت ارشد بانک مبنی بر لزوم تسریع و تسهیل پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و عزم جمعی تمامی همکاران در شعب سراسر کشور برای تحقق اهداف در این خصوص، شاهد بهره مندی جوانان از وام های قرض الحسنه اشتغالزایی، فرزندآوری و ازدواج هستیم.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه 5 هزار و چهارصد و شصت و یک فقره تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی به متقاضیان پرداخت شده است.
رضایی با اشاره به پرداخت 2 هزار و ششصد و هفتاد و پنج فقره تسهیلات ازدواج با هدف کمک به جوانان در تشکیل بنیان خانواده و کاهش هزینه های ازدواج آنان ، تصریح کرد: همچنین در راستای حمایت از فرزند آوری خانواده های ایرانی بیش از 3 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری پرداخت کرده ایم.
معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک شهر افزود: هم اکنون شعب بانک شهر تلاش می کنند با اعتبارسنجی دقیق متقاضیان، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه قرض الحسنه اشتغالزایی، فرزندآوری و ازدواج را در کوتاه تر زمان ممکن صورت گیرد.
رضایی در پایان با بیان اینکه شعب این بانک در پرداخت تسهیلاتی همانند: پذیرندگان پایانه های فروشگاهی، کمک به واحدهای تولیدی، ودیعه مسکن، پروژه های شهری، فعالان حوزه سلامت و ... نیز رشد چشمگیری داشته اند، گفت: تلاش خواهیم کرد با تمام ظرفیت های موجود طی ماه های آینده نیز، کمک ویژه ای به اشتغال، فرزندآوری و ازدواج جوانان داشته باشیم.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر