کد خبر: ۲۶۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲

اطلاعیه جدید ناسا؛ رکورد گرم‌ترین تابستان تاریخ شکسته شد

ناسا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد گرمای بی سابقه سال ۲۰۲۳ در سراسر جهان باعث شد تا رکورد گرم‌ترین تابستان تاریخ شکسته شود.
اطلاعیه جدید ناسا؛ رکورد گرم‌ترین تابستان تاریخ شکسته شد

مخاطب 24- سازمان فضایی ناسا در بیانیه جدید خود اعلام کرد تابستان سال جاری به دلیل موج‌های گرمای بی‌سابقه در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا به گرم‌ترین تابستان تاریخ از سال ۱۸۸۰ میلادی تبدیل شد. ناسا این گرمای بی‌سابقه را به گرمایش زمین و فعالیت‌های انسانی مربوط می‌داند که باعث تاثیر روی پدیده‌های آب و هوایی ال‌نینو نیز شده است.

شکسته شدن رکورد گرم‌ترین تابستان

در بخش دیگری از بیانیه ناسا آمده است گرمای ماه آگوست ۲۰۲۳ از گرمای متوسط تابستان حدود ۱.۲ درجه بیشتر بوده و حدود ۵۷ میلیون نفر از ساکنان جنوب و جنوب غربی آمریکا در این ماه شدیدترین موج گرما را تجربه کردند. همچنین دمای هوا در ماه‌های ژوئن، جولای و آگوست امسال نیز به طور کلی ۰.۲۳درجه سانتی‌گراد از تابستان‌های قبلی بیشتر بوده است.

گرم ترین تابستان تاریخ

محققان ناسان در ماه گذشته اعلام کردند لقب گرم ترین ماه تاریخ از زمان ثبت دمای هوای زمین تاکنون به ماه جولای ۲۰۲۳ رسیده است. گرمای شدید این ماه به شکل مستقیم بر آتش‌سوزی‌هی مرگبار در جنگل‌های کاندادا و هاوایی تاثیر داشته ست. از سایر تاثیرات این افزایش گرما نیز می‌توان به سیلاب‌های شدید در کشورهای منطقه مدیترانه نظیر یونان و ایتالیا اشاره کرد.

در این بیانیه، پدیده ال‌نینو به عنوان یکی از دلایل اصلی گرمای بی‌سابقه سال ۲۰۲۳ اعلام شده است. در واقع بادهای بالای اقیانوس آرام که معمولا به سمت غرب از آمریکای جنوبی به سمت آسیا می‌وزند، اگر مسیر خود را تغییر داده و به سمت شرکت حرکت کند، کپدیده ال‌نینو ایجاد خواهد شد. ضمن اینکه این پدیده هر ۲ تا ۷سال یکبار رخ می‌دهد.

 

منبع: گجت نیوز 

برچسب ها: ناسا تابستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر