کد خبر: ۲۶۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷

دیدار اردوغان با ایلان ماسک در نیویورک

رئیس جمهور ترکیه در دیدار با «ایلان ماسک» خواستار افتتاح هفتمین خط تولید خودروی تسلا در ترکیه شد.
دیدار اردوغان با ایلان ماسک در نیویورک

رئیس جمهور ترکیه در دیدار با «ایلان ماسک» خواستار افتتاح هفتمین خط تولید خودروی تسلا در ترکیه شد.

به گزارش مخاطب24 به نقل از  خبرگزاری «آناتولی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، که برای مشارکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته، با ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا، دیدار کرد.

در این دیدار که وزرای خارجه و صنایع ترکیه نیز در آن حضور داشتند، اردوغان ماسک را در جریان دستاوردهای بزرگ ترکیه در عرصه فناوری و برنامه‌های این کشور در عرصه فناوری دیجیتال و هوش مصنوعی قرار داد.

وی همچنین از ماسک برای حضور در دوره آینده جشنواره «تکنوویست» درباره فناوری فضایی در ترکیه که در 27 سپتامبر دعوت کرد.

ماسک نیز در این دیدار بر تمایل خود به همکاری با دولت ترکیه برای دریافت مجوز خدمات استارلینک تأکید کرد و ترکیه را یک گزینه بسیار مناسب برای راه‌اندازی هفتمین خط تولید خودروی تسلا دانست.

اردوغان همچنین در این دیدار درباره برنامه فضایی ترکیه، فرصت‌های همکاری با اسپیس ایکس توضیح داده و ماسک را برای شرکت در جشنواره تکنوفست در ازمیر دعوت کرد.

رئیس‌جمهور اردوغان همچنین نسخه انگلیسی کتاب «دنیای عادلانه‌تر امکان‌پذیر است» را که خودش نوشته به ماسک هدیه داد.

اردوغان به پسر ماسک نیز توپ فوتبال هدیه داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر