کد خبر: ۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷

گفته‌های معاون شهردار تهران درباره انتصاب‌ها

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران از رایزنی با دولت برای لحاظ اعتبارات مربوط به شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۱ کشور خبر داد و درباره انتصابات شهرداری گفت: نزدیک به ۶۵ درصد افراد از بدنه شهرداری انتخاب شدند.
گفته‌های معاون شهردار تهران درباره انتصاب‌ها

لطف‌الله فروزنده در بیست و هشتمین نشست علنی شورای شهر تهران و در جریان پاسخگویی به تذکرات اعضای این شورا، درباره حذف تبصره‌ها و مواد اعتبارات شهرداری‌ها در بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، گفت: تقریبا مجموعه ۶ صفحه‌ای از تبصره‌ها آماده و برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است.

گفته‌های معاون شهردار تهران درباره انتصاب‌ها
او افزود:پس از پیگیری‌های انجام شده و بررسی از سوی بدنه کارشناسی، به این نتیجه رسیدیم که دولت معتقد بود با افزایش یک درصدی سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، دیگر نیاز به کمک به شهرداری نیست. با این حال در نشست روز پنجشنبه که در خدمت رئیس جمهوری بودیم، از سوی بنده و هم شهردار تهران به این موضوع اشاره شد.

معاون شهردار تهران ادامه داد: زمانی که لایحه در دولت آمد، متوجه شدیم هیچ تبصره‌ای برای شهرداری لحاظ نشده است و بلافاصله جلسه‌ای با معاون وزیر کشور داشتیم و علاوه بر این، شهردار تهران در جلسه هیات دولت این موضوع را مطرح کرد. در نهایت جمع بندی که در هیات دولت انجام و از سوی رئیس جمهوری اعلام شد، این بود که تبصره‌های حذف شده احیا شود و هر پیشنهادی که شهرداری دارد، برقرار باشد. با این حال باید تلاش کنیم تا حقی که برای شهرداری است به سرانجام برسد و هرچه که در دولت حل نشد در مجلس دنبال شود.

فروزنده در ادامه با بیان اینکه، به حدود ۶۰ درصد از تذکر‌های اعضای شورای شهر تهران پاسخ داده شده است، با اشاره به روند انتصابات گفت: کار انتصابات طول کشید. اما به هیچ وجه اجازه مامور کردن داده نمی‌شود، مگر مواردی بسیار استثنایی ممکن است یک شهردار بخواهد مسئول دفتر خود را فردی امین انتخاب کند که این موارد استثناست.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، توضیح داد:از ۶۲ نفری هم تاکنون انتصاب شدند گزارش مشروحی تهیه و ارایه می‌شود، نزدیک به ۶۵ درصد افراد از بدنه شهرداری انتخاب شدند که فرایند آن به اعضای شورای شهر توضیح داده می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟ موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟
موزه تخصصی ایلام‌شناسی هفت‌تپه برای هفتمین سال متوالی در فهرست برگزیدگان آیین ملی موزه برتر قرار گرفت و عنوان پرافتخار «موزه برتر» را از سوی کمیته ملی ایکوم ایران (شورای بین‌المللی موزه‌ها) کسب کرد.
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
برگزیده
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر