کد خبر: ۲۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۱

رد پای زاکانی این بار در ستاد بحران تهران!

وزیر کشور نخستین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران تهران را تشریح کرد.
رد پای زاکانی این بار در ستاد بحران تهران!

احمد وحیدی در حاشیه نخستین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کلانشهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه نسبتا مفصلی با مسؤلین دست اندرکار ستاد بحران داشتیم و بر اساس آن مصوباتی تهیه شد. اولین مصوبه این بود که شهردار تهران جانشین وزیر کشور در ستاد بحران تهران شد. همچنین قرار شد که برنامه جامع در تهران که قبلا تهیه شده بود بازنگری و روزآمد شود و با توجه به اقتضائات جدید ارزیابی‌های لازم روی آن صورت بگیرد.

رد پای زاکانی این بار در ستاد بحران تهران!

وی ادامه داد: قرار شد کارگروه‌هایی که از قبل شکل گرفته با ارزیابی لازم این کارگروه‌ها مجددا با قدرت فعالیت خود را انجام دهند. همچنین درباره سلسله طرح‌های لازم برای پیش نشان گری، پیش بینی، پیشگیری و آمادگی پاسخ صحبت و قرار شد که برای هر کدام زمان تهیه طرح و برنامه تحقق توسط کارگروه‌های مختلف انجام شود.

وی افزود: طبق این مصوبات بنا شد که درباره نحوه کمک رسانی و کمک گیری از سایر استان‌ها که باید در شرایط وقوع بحران‌های طبیعی کمک کنند، مانور‌های لازم را انجام دهیم. برای انجام مانور‌های سالانه در حوزه‌های بخشی، موضوعی و منطقه‌ای و همچنین مانوری در قالب یک روز در سال در سطح شهر تهران برنامه‌هایی طراحی خواهد شد.

وحیدی افزود: همچنین درباره آموزش و آگاهی لازم جهت آمادگی مردم برای مقابله با وقوع بحران‌ها بحث و قرار شد توسعه و تکرار این آموزش‌ها به فرهنگ سازی خوبی منجر شود.

وی با بیان اینکه آمادگی شهر تهران در مقابل بحران‌های طبیعی مهم است، عنوان کرد: دستگاه‌های مختلف در این باره فعال هستند و باید با توجه به شرایطی که اقتضا می‌کند برنامه‌ها قویتر و پشتیبانی‌های لازم صورت بگیرد تا آمادگی‌های لازم را کسب کنیم.

در این جلسه مهدی جمالی نژاد رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور، اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، جلال بهرامی معاون خدمات شهری و محیط زیست، مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک و اصغر عطایی مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر