کد خبر: ۲۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۳

اجازه مازوت سوزی حتی به قیمت تعطیلی صنایع هم داده نمی‌شود

تهران- استاندار تهران گفت: در اطراف تهران حتی به قیمت تعطیلی صنایع اجازه مازوت سوزی را نمی‌دهیم و بین دوگانه محیط زیست و صنعت به نفع محیط زیست رأی می‌دهیم.
اجازه مازوت سوزی حتی به قیمت تعطیلی صنایع هم داده نمی‌شود

محسن منصوری عصر شنبه در حاشیه برگزاری ششمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا اظهار داشت: بنا بود محدودیت‌هایی را اعمال کنیم، اما خوشبختانه بخاطر بارندگی و وزش باد، شاخص آلودگی هوا به ۸۰ تقلیل پیدا کرده که قابل قبول است و فعلاً نیاز به محدودیت نداریم. وی با اشاره به اینکه در شاخص بالای ۱۰۰ که شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است محدودیت‌ها اعمال می‌شود، افزود: در صورت تشدید آلایندگی ممنوعیت تردد خودرو‌های گازوئیلی اجرایی می‌شود؛ ضمن اینکه پلیس راهور باید نسبت به جلوگیری از تردد همه موتورسیکلت‌ها و خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی اقدام کند.

اجازه مازوت سوزی حتی به قیمت تعطیلی صنایع هم داده نمی‌شود

استاندار تهران با بیان اینکه شهرداری تهران نیز باید نسبت به کاهش فعالیت‌های عمرانی تشدید کننده آلودگی هوا اقدام کند، تاکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست تهران نیز باید نسبت به تداوم پایش ویژه، شناسایی منابع آلاینده، اعلام هشدار و اخطار بدهد.

منصوری عنوان کرد: شهرداری تهران باید نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها در پایانه‌های مسافربری اقدام کرده و پایگاه‌های سیار فوریت‌های پزشکی اعم از اورژانس و هلال احمر در مناطق پرتردد شهر و براساس بالا بودن شاخص آلودگی هوا نیز جانمایی شود.

وی در مورد راهکار‌های بلندمدت برای حل آلودگی هوا، خاطرنشان کرد: قانون تکلیف دستگاه‌های مختلف نسبت به حل آلودگی هوا را مشخص کرده است، ضمن اینکه آئین نامه‌های مختلفی برای شرایط اضطرار مشخص شده که برخی از دستگاه‌ها کم‌کاری دارند از این رو وظیفه استانداری ایجاد ارتباط و تعامل سازنده و نظارت بر این مجموعه‌ها است.

استاندار تهران در مورد ممانعت استفاده از سوخت مازوت گفت: کشور با کمبود منابع گاز مواجه است و قطع گاز برخی واحد‌ها مثل سیمان وضعیت تولید را با مشکل مواجه می‌کند از جمله کارخانه سیمان تهران که تلاش می‌شود گاز به آن‌ها برسد و اگر محدودیت اتفاق بیافتد باید مدیریت کرد و در صورت نیاز سوخت مایع را برای آن‌ها تهیه می‌کنیم.

منصوری تاکید کرد: در اطراف تهران حتی به قیمت تعطیلی صنایع اجازه مازوت سوزی را نمی‌دهیم و بین دوگانه محیط زیست و صنعت به نفع محیط زیست رأی می‌دهیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر