کد خبر: ۲۶۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹

ساخت مسکن ۲۵ متری در تهران تکذیب شد

سخنگوی شهرداری تهران با تکذیب موضوع ساخت مسکن ۲۵متری در پایتخت گفت: براساس قانون، مجوز و پروانه ساخت برای واحد‌های مسکونی زیر ۳۵ مترمربع داده نشده و نمی‌شود.
ساخت مسکن ۲۵ متری در تهران تکذیب شد

مخاطب 24- عبدالمطهر محمدخانی روز چهارشنبه درباره نکات مطرح‌ شده در اظهارنظر یک بانوی خانه‌دار که اخیرا منتشر شده و در آن از طرح شهرداری برای «ساخت مسکن ۲۵متری» انتقاد کرده است، افزود: اساساً چنین طرحی در دستور کار نیست و چنین ایده‌ای نیز توسط هیچ‌کدام از مدیران ارشد شهرداری یا شورای اسلامی شهر مطرح نشده است.

او گفت: در دوره گذشته مدیریت شهری، ایده ساخت واحدهایی با متراژ پایین مطرح شد با این هدف که افرادی که برای کار به شهر تهران مراجعه می‌کنند به جای اینکه شب داخل خودرو خود بخوابند در این واحدها به سربرند. حتی این طرح در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی و معماری هم مطرح شد؛ اما هیچگاه اجرا نشد. ایرادی که در آن زمان درمورد بیان این طرح مطرح شد، این بود که ساخت چنین واحدهایی توزیع جمعیتی را در شهر تهران به هم می‌ریزد.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: به عبارتی ایده ساخت خانه‌های ۲۵متری در سال‌های گذشته توسط مدیران سابق شهرداری مطرح شده بود که همان زمان با مخالفت دولتِ وقت هیچ‌گاه به منصه اجرا نرسید، آنچه این بانوی بزرگوار مطرح کرد احتمالاً ناشی از جست‌وجوی ناقص او و مطالعه مطالب طرح شده در دوره پنجم مدیریت شهری بوده است

او افزود: از سوی دیگر برابر قوانین بالادستی به ازای هر نفر ۱۷.۵ مترمربع مساحت برای یک خانه مسکونی در نظر گرفته شده است که برای دو نفر حدود ۳۵ متر مربع است و بر اساس این قانون مجوز و پروانه ساخت برای واحدهای مسکونی زیر ۳۵ مترمربع از سوی شهرداری تهران داده نمی‌شود.

محمدخانی یادآور شد: حتی در جنوب شهر نیز چنین اتفاقی روی نداده است؛ نه تنها مردم بلکه سازندگان نیز نسبت به ساخت واحد های مسکونی با متراژ زیر ۳۵ مترمربع اقبالی نشان نمی‌دهند.

او با تأکید مجدد بر اینکه ساخت مسکن ۲۵ متری به‌ هیچ‌ عنوان در دستور کار مدیریت شهری نبوده و هیچ‌کدام از مدیران شهری مطلقاً چنین چیزی را مطرح نکرده‌اند، افزود: براساس آخرین ویرایش «طرح تفصیلی» پایتخت مصوب شورای‌عالی شهرسازی، حداقل متراژ قابل ساخت ۳۵ متر مربع است. به این ترتیب از نگاه قانونی نیز اساساً امکان صدور پروانه برای کوچک‌تر از این متراژ وجود ندارد.

سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: از ابتدای امسال فقط ۱۵ پرونده آن هم در محدوده بافت فرسوده به دلیل اینکه سال‌ها به دلیل ریزدانگی و نفوذ ناپذیری امکان نوسازی نداشتند و حاضر به تجمیع با املاک پیرامونی نیز نشده بودند؛ مجوز ساخت دریافت کرده‌اند که مساحت این املاک ۳۵ مترمربع بوده است.

او با بیان اینکه بر اساس آمار این املاک در منطقه هفت و ۱۰ قرار دارد، گفت: در میان این پرونده‌ها کوچک‌ترین ملکی که مجوز ساخت از ابتدای امسال دریافت کرده که تاکید می‌کنم در محدوده بافت فرسوده و ناپایدار بوده است، در منطقه ۷ واقع شده که مساحت این ملک نیز ۳۵ مترمربع است.

 

منبع: ایرنا 

برچسب ها: مسکن شهرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر