کد خبر: ۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۵

تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

شرکت نیسان، برنامه خود برای توسعه خودرو‌های برقی طی یک دهه آینده را اعلام کرد.
تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

در اطلاعیه‌ای که جزئیات رویداد نیسان آمبیشن ۲۰۳۰ را شرح می‌دهد، این برند ژاپنی برنامه‌های خو را برای عرضه ۲۳ مدل برقی که تا پایان این دهه عرضه خواهند شد، فاش کرد. ۱۵ مورد از این اتومبیل‌ها به طور کلی از موتور احتراقی استفاده نمی‌کنند و حداقل یکی از آن‌ها تا سال مالی ۲۰۲۸ دارای باتری‌های حالت جامد خواهد بود.


تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد
motor ۱ گزارش داد، این شرکت خودرو سازی علاوه بر ارائه دستور کار خودرو‌های برقی خود، چهار طرح مفهومی از خودروی‌های الکتریکی را معرفی کرد. با طرح اتومبیل Chill-Out شروع می‌کنیم که یک کراس اوور است و احتمالا نسبت به نیسان آریا اندازه کوچکتری دارد. از نظر ظاهری می‌توان گفت که این خودرو به خودرو‌های Leaf نیسان شباهت دارد. این کانسپت بر روی پلتفرم CMF قرار دارد و با سیستم e-۴ orce مهندسی شده است. e-۴ orce اصطلاحی است که نیسان برای خودرو‌های الکتریکی مجهز به سیستم چهار چرخ متحرک استفاده می‌کند انتظار می‌رود مدل تولیدی این خودرو در سال ۲۰۲۵ وارد بازار شود.

تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

طرح مفهومی Surf-Out، شکل یک وانت برقی تک کابین با قسمتی نسبتا مناسب برای باربری است که چرخ‌های درشت با روکش پلاستیکی مشکی برای آن گذاشته شده است. نیسان پیش بینی می‌کند که با راه اندازی موتور دوگانه AWD عملکرد راندن در محیط‌های خارج از جاده را فراهم کند.

تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

کانسپت Hang-Out یک خودروی هاچ بک الکتریکی است که به راحتی می‌تواند رقیبی برای Kia Soul EV باشد. این خودرو همچنین دارای صندلی‌های شبیه به سینما هستند و سیستم رانندگی نیمه خودمختار پیشرفته دارد. هنوز خیلی زود است که بگوییم Hang-Out می‌تواند به یک خودروی واقعی تبدیل شود، اما ظاهر بیرونی خودرو برای تبدیل شدن به یک خودروی واقعی دور از انتظار نیست.

تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

شاید در بین موارد معرفی شده، کانسپت Max-Out جالب‌ترین نوع آن‌ها باشد. این خودروی کوپه و برقی با ساختار «فوق العاده سبک» تنها دو صندلی دارد. خودرو‌های کوپه به طور کلی این روز‌ها فروش سختی دارند و امید به موفقیت تجاری برای نوع برقی آن‌ها دشوارتر است.

تغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شدتغییرات جالب خودرو‌های نیسان در دهه آینده فاش شد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر