کد خبر: ۲۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
نگاهی به کیفیت وانت‌های تولید داخل در مهرماه

این خودرو‌ها ۴ ستاره شدند

در حالی که پس از گذشت چهار ماه، مجدد از شهریورماه امسال اثری از وانت‌های با سطح کیفی چهار ستاره در ارزیابی‌های کیفی دیده شد، در مهرماه نیز تعداد آن‌ها به دو دستگاه رسیده است و بدین ترتیب علاوه بر نیوپیکاپ فوتون دیزلی، وانت KMC T ۸ هم موفق به کسب چهار ستاره از پنج ستاره کیفی شده است.
این خودرو‌ها ۴ ستاره شدند

بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته از وضعیت کیفیت گروه وانت‌های تولیدی داخل در مهر ماه امسال، در سطح قیمتی یک، وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی (اایران‌خودرو دیزل) و وانت KMC T8 (کرمان‌موتور) در سطح کیفی چهار ستاره قرار دارند و پس از آن‌ها در همین سطح قیمتی وانت پیکاپ UAZ (سروش دیزل مبنا) سه ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده است.

این خودرو‌ها ۴ ستاره شدنددر گروه قیمتی دو نیز وانت سایپا ۱۵۱ (سایپا بن‌رو)، وانت کارا ۲۰۰۰ تک‌کابین تیپ ۳ و وانت کارا ۲۰۰۰ دوکابین تیپ ۳ (بهمن‌موتور) و وانت پادرا پلاس (زامیاد) هم توانسته‌اند سه ستاره کیفی را به خود اختصاص دهند.

طبق روال، پایین‌ترین سطح کیفی در تولید وانت‌ها متعلق به وانت نیسان تک‌سوز آپشنال و وانت نیسان دوگانه‌سوز آشپنال (تولید گروه خودروسازی زامیاد) در سطح قیمتی دو است که تنها یک ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب می‌کنند.

هرچند که ماه‌هاست اعلام شده است، تولید این نوع وانت‌ها به شمارش معکوس افتاده و تا پایان سال از خط تولید خارج می‌شوند اما همچنان تعداد بسیاری از این نوع خودرو در پارکینگ‌ها به سبب پاس نکردن استانداردهای لازم، انبار شده است.

این در حالیست که اخیرا ( در روز ملی کیفیت)، مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالا و خدمات سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن اشاره به اینکه ارزیابی کیفی خودروها توسط وزارت صمت رصد و بررسی می‌شود، اعلام کرد: کیفیت خودروها در قالب مدل‌های ارزیابی متعالی سازمان ملی استاندارد نیست و این سازمان هیچگاه به بسیاری از خودروها از جمله وانت‌های تک ستاره کیفی زامیاد ، نشان کیفیت نداده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟! هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟!
جسد گروهی از دختران نوجوان در یک گور دسته جمعی در ترکیه کشف شده است. این افراد به‌شکلی بی‌رحمانه به‌خاطر باور‌های اشتباه عده‌ای متعصب قربانی شده بودند.
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر