کد خبر: ۲۷۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲

۱۹ مدل نیسان برقی جدید در راه است

نیسان موتور روز دوشنبه (۲۵ سپتامبر) اعلام کرد که از هم اکنون تمام مدل‌های جدیدی که در اروپا عرضه می‌کند کاملاً الکتریکی خواهند بود و قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ فقط خودرو‌های الکتریکی را در این قاره بفروشد.
۱۹ مدل نیسان برقی جدید در راه است

مخاطب 24- ماکوتو اوچیدا، مدیرعامل نیسان در بیانیه‌ای گفت: نیسان تا سال ۲۰۳۰ در اروپا به برقی کامل تغییر خواهد کرد و ما معتقدیم که این کار درستی برای کسب وکار، مشتریان و کره زمین است.

این خودروساز ژاپنی گفت که یکی از دو مدل جدید الکتریکی که قبلاً برای اروپا تایید کرده است در کارخانه ساندرلند در شمال انگلیس تولید خواهد شد.

نیسان در اوایل سال جاری، اهداف خود را برای مدل‌های الکتریکی افزایش داد و اعلام کرد که ۱۹ مدل جدید برقی الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ را روانه بازار خواهد کرد. نیسان همچنین اعلام کرده بود که ۹۸ درصد از فروش آن در اروپا تا سال مالی ۲۰۲۶ خود منتهی به ۳۱ مارس ۲۰۲۷، برقی خواهد شد؛ یعنی خودروهای تمام الکتریکی یا هیبریدی که هم باتری و هم موتور احتراقی دارند.

هدف جدید عرضه کامل خودروهای برقی در اروپا تا سال ۲۰۳۰، نیسان را با شریک خود یعنی رنو که قصد دارد برند رنو را تا آن زمان کاملاً برقی کند، هماهنگ می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، فورد و استلانتیس همچنین قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ در اروپا کاملاً برقی باشند. ولوو قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ فقط خودروهای برقی را در سراسر جهان بفروشد.

منبع: ایسنا 

برچسب ها: نیسان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر