کد خبر: ۲۵۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۲

چینی ها مخفیانه به دیدار پاپ رفتند

پاپ فرانسیس 86 ساله رهبر واتیکان برای دیدار رسمی به مغولستان سفر کرده است.
چینی ها مخفیانه به دیدار پاپ رفتند

مخاطب 24: پاپ فرانسیس 86 ساله رهبر واتیکان برای دیدار رسمی به مغولستان سفر کرده است. با اینکه 90 درصد مردم مغلوستان بودایی هستند اما پاپ در جمع اندک پیروان مسیحیان کاتولیک مراسم دینی برگزار می کند.

پاپ ضمن رهبری دولت شهر واتیکان، رهبر دینی همه مسیحیان کاتولیک جهان به شمار می آید. این نخستین سفر پاپ فرانسین به مغولستان است.

جمعیت مسیحیان کاتولیک در مغولستان حدود 1400 نفر از جمعیتی 3 میلیون نفری است.

به نظر می رسد پاپ در این سفر می خواهد از فرصت استقرار در نزدیکی مرزهای چین برای بهبود روابط واتیکان و پکن بهره ببرد.

هر سازمانی به ویژه اگر دینی باشد می تواند باعث نگرانی حزب حاکم کمونیست شود. حزب حاکم چین به این سازمان های دینی به عنوان تهدیدکننده قدرتش نگاه می کند. چین نگران نفوذ پاپ و واتیکان و تاثیرات احتمالی آنها بر کاتولیک های چین است.

چین و واتیکان رابطه رسمی و دیپلماتیک ندارند و یکدیگر را به رسمیت نمی شناسند. در مقابل، واتیکان، تایوان را به عنوان یک کشور به رسمیت می شناسد. همین موضوع خود باعث تنش و اختلاف واتیکان و چین شده است.

واتیکان اعلام کرده است که پاپ به هنگام پرواز از آسمان چین به سمت مغولستان، خطاب به شی جی پینگ رئیس جمهوری چین پیام آرزوی خوب  ارسال کرد.

دولت چین هم در واکنش تمایل خود را برای تقویت اعتماد متبادل با واتیکان اعلام کرد.


پاپ روز جمعه وارد پایتخت مغولستان شد و در مراسم رسمی با حضور گارد ریاست جمهوری  در میدان سخبانار مورد استقبال قرار گرفت. در کنار رئیس جمهوری مغولستان حدود هزار نفر نیز برای استقبال و دیدن پاپ حضور داشتند.

تعدادی از کاتولیک های چین هم برای دیدار با پاپ به مغولستان سفر کرده اند. این افراد در مراسم استقبال و و سخنرانی پاپ چهره خود را پشت ماسک و چتر پنهان کرده بودند.

یک خانم چینی که برای دیدار پاپ به مغولستان سفر کرده و ترجیح داد نام خود را اعلام نکند به خبرگزاری فرانسه گفت: باید پنهان بمانیم. قبل از هر چیزی باید بگویم که ما اینجا برای پاپ آمده ایم. در گمرک چین از ما سوال کردند آیا ما کاتولویک هستیم؟ و ما جواب دادیم تنها برای دیدن مکان های دیدنی به این کشور آمده ایم.

یک چینی دیگر هم که به دلیل ترس از مجازات در چین، هویت خود را اعلام نکرد گفت: بسیاری از کاتولویک ها در چین می خواستند در مراسم پاپ در مغولستان حاضر باشند اما نتوانستند. ما خوش شانس بودیم.

منبع: عصر ایران

برچسب ها: پاپ مغول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
صفحه خبر بالای تصاویر