کد خبر: ۲۵۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
وزیر صمت در جریان افتتاح برخی از طرح‌های توسعه فولاد مبارکه:

با تمام وجود از فولاد مباركه حمایت می‌كنیم / امروز فولاد مباركه در تأمین برق نیز به‌درستی ورود كرده و به یاری دولت شتافته است

عباس علی‌آبادی وزیر صنعت معدن و تجارت، هم‌زمان با هفته دولت، روز سه‌شنبه هفتم شهریور‌‌ ماه ضمن حضور در فولاد مبارکه و بازدید از طرح‌های توسعه در دست اجرای این شرکت در جمع خبرنگاران گفت: امروز فولاد مبارکه در زمینه‌های مختلف از جمله تأمین سنگ‌آهن، تولید انواع محصولات کیفی، احداث نیروگاه و کاهش حداکثری مصارف آب و سرمایه‌گذاری در حوزة انرژی اقدامات ارزشمندی انجام داده است و ما نیز با تمام وجود از این شرکت حمایت می‌کنیم.
با تمام وجود از فولاد مباركه حمایت می‌كنیم / امروز فولاد مباركه در تأمین برق نیز به‌درستی ورود كرده و به یاری دولت شتافته است

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان: استاندار اصفهان، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل صمت استان و مدیرعامل، معاونان و مدیران گروه فولاد مبارکه حضور داشتند، وزیر صمت پروژه توسعه پارک‌های انباشت و برداشت این شرکت را افتتاح کرد و گفت: امروز شاهد این هستیم که پروژه‌های توسعه فولاد مبارکه در حال به بار نشستن هستند؛ ازاین‌رو از مدیرعامل فولاد مبارکه که یکی از مدیران انقلابی، جهادگر، دانشمند و سخت‌کوش کشور هستند و همچنین از سایر مدیران و کارکنان این شرکت قدردانی می‌نمایم.   

پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه نوید خوبی برای آینده صنایع خودروسازی و دیگر صنایع
وی در بازدید از پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه گفت: بسیار خرسندیم که امروز در استان اصفهان شاهد فعالیت جدی بخش صنعت برای توسعه صنعت فولاد در پایین‌دست هستیم؛ چراکه زنجیره ارزش‌افزوده از اهمیت زیادی برخوردار است. قطعاً پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه منجر به بهبود وضعیت کمّی و کیفی تولید فولاد کشور و نوید خوبی برای آینده صنایع خودروسازی و دیگر صنایع است.

وزیر صمت با بیان اینکه همه دولت‌ها در همه جای دنیا رفاه و توسعه مردم خود را دنبال می‌کنند گفت: اگرچه ممکن است در نتیجه سیاست‌ها و روش‌هایی که آنها اتخاذ کرده‌اند اهداف یاد شده محقق نگردد؛ اما امروز در جمهوری اسلامی نیز هدف‌گذاری همین است که حداکثر توسعه برای رفاه مردم ایجاد شود. هدف این است که مردم با عنایت به این توسعه‌ها بیش‌ازپیش به انسان الهی تبدیل شوند. 

امروز راهبرد مدیریت فولاد مبارکه خلق ارزش برای جامعه است
علی‌آبادی با بیان این که امروز راهبرد مدیریت فولاد مبارکه خلق ارزش برای جامعه است، گفت: با عنایت به این راهبرد باید اشاره کنم که در شرکت مپنا نیز ما در گام نخست بنا را بر آن گذاشتیم که شرکتی برای حل مسئله باشیم و امروز در شرایطی هستیم که باید در مسیر خلق ارزش و ساختن آینده جدید برای آینده‌ای که به ارتقای رفاه اجتماعی و انسانیت ختم می‌شود، حرکت کنیم.

وی با اشاره به پذیرفته‌شدن ایران در بریکس تصریح کرد: تحریم‌ها بنا داشت که مسیر رشد و حرکت جمهوری اسلامی را کُند یا متوقف کند؛ ولی خوشبختانه در روزهای اخیر شاهد پذیرفته‌شدن جمهوری اسلامی ایران در بریکس بودیم.

توسعه کیفی یعنی توانایی حضور در عرصه‌های بین‌المللی
وزیر صمت گفت، صنعت فولاد یکی از مهم‌ترین صنایع کشور است. با عنایت به این که ما امروز بیش از هر زمان دیگر به توسعه کیفی نیاز داریم، برای تحقق این هدف باید محصولات خود را با نگاه حضور پرقدرت‌تر در بازارهای بین‌المللی تولید نماییم و خود را در بازارهای جهانی محک بزنیم همچنین باید توجه داشته باشیم که با تنوع محصولات باارزش افزوده بالاتر می‌توان خود را ارتقا دهیم و از مزیت‌های مطلق و نسبی استفاده کنیم به‌هرحال در تعامل بین‌المللی و افزایش کیفی محصولات است که شرایط بهتری پیدا خواهیم کرد و می‌توانیم به معنای واقعی به انسان الهی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: در مسیر تعالی توجه به ۵ مؤلفه علم، حکمت، تعهد به محیط‌زیست، مهندسی و از همه مهم‌تر بااراده بودن بسیار مهم است. بدون تردید هیچ مسئله‌ای در برابر انسان الهی لاینحل نمی‌ماند.

عباس علی‌آبادی با تأکید بر اینکه پیام انقلاب اسلامی «ما می‌توانیم» است، گفت: بعد از توسعه کمی، مهم‌ترین کاری که باید انجام شود توسعه کیفی است و توسعه کیفی یعنی توانایی حضور در عرصه‌های بین‌المللی.

وی خاطرنشان کرد: دو کار اساسی باید انجام شود یکی اینکه به سمت تولید محصولاتی برویم که تا امروز توان تولید و دانش آن را نداشته‌ایم دوم اینکه باید به‌خوبی خود را به جهان معرفی و عرضه نماییم باید خود را باور و در صحنه‌های بین‌المللی پیدا کنیم.

چالش‌های فولاد مبارکه در حوزه سنگ‌آهن و انرژی باید به‌سرعت حل شود
وی در بخش بعدی سخنان گفت: امروز از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که پیش روی فولاد مبارکه است، تأمین مواد اولیه و خوراک سنگ‌آهن و گاز طبیعی موردنیاز این شرکت است؛ این چالش‌ها باید به‌سرعت حل شود. برای تأمین سنگ‌آهن موردنیاز فولاد مبارکه دو راه‌حل وجود دارد، یکی اینکه فولاد مبارکه نسبت به واردکردن سنگ‌آهن از خارج از کشور اقدام کند چنانچه امکان تأمین سنگ‌آهن از منابع داخلی در شرایط فعلی وجود ندارد، باید سنگ‌آهن موردنیاز را با رعایت تمامی ضوابط اقتصادی و سایر ملاحظات این حوزه از خارج از کشور وارد کند همچنان که در بسیاری از کشورهای دنیا در حال حاضر سنگ‌آهن موردنیاز خود را از دیگر نقاط جهان وارد می‌کنند چه‌بسا که در مقاطعی سنگ‌آهن ایران نیز صادر می‌شد. راهکار دوم این است که سرتاسر کشور را مورد واکاوی قرار دهیم و از آنجایی‌که گفته می‌شود بیش از ۶۰ کانی ارزشمند و ۷ درصد از کانی‌های باارزش دنیا در کشور ما وجود دارد، قطعاً می‌توان با توسعه اکتشافات چالش موردنظر را نیز برطرف کرد.

فولاد مبارکه در تأمین برق نیز به‌درستی ورود کرده و به یاری دولت شتافته است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگرچه قانون دولت‌ها را مکلف به تأمین برق موردنیاز صنایع کرده است؛ اما شاهد این هستیم که امروز فولاد مبارکه در تأمین برق نیز به‌درستی ورود کرده و به یاری دولت شتافته است. با این رویکرد می‌توان گفت، به تعبیر امام خمینی رحمت‌الله علیه همه مردم دولت و در برابر تعالی کشور مسئول هستند؛ بنابراین فولاد مبارکه باید در زمینه پژوهش و استخراج معادن نیز ورود کند و ما نیز با تمام وجود از فولاد مبارکه حمایت خواهیم کرد.

وی از محدودیت گاز در صنعت به‌عنوان یکی دیگر از چالش‌ها نام برد و گفت: در حوزه تأمین گاز فولاد مبارکه نیز دو راهکار وجود دارد یکی اینکه از هیدروژن و هیدروکربن‌ها در واحدهای احیا مستقیم استفاده کنیم و دیگر اینکه از آنجا که متأسفانه در شدت مصرف انرژی در دنیا رتبه اول را داریم باید به سمت استفاده بهینه از منابع انرژی گام برداریم و تلفات را کاهش دهیم.

فولاد مبارکه در حوزه استفاده بهینه از منابع آبی اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده است
علی‌آبادی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه در حوزه استفاده بهینه از منابع آبی نیز اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده است، گفت: بازچرخانی پساب‌های شهری و استفاده آنها در چرخه صنعت و تولید فولاد کار بسیار ارزشمندی است که در فولاد مبارکه انجام شده است؛ اما به‌یقین روش‌های بهتری نیز وجود دارد که به مصرف آب کمتر می‌انجامد. همواره در همه حوزه‌ها امکان افزایش بهره‌وری وجود دارد.

وزیر صمت گفت: باید با ورود پرقدرت به صحنه‌های بین‌المللی خود را باور کنیم و به خاطر داشته باشیم به عنوان مثال در شرکت مپنا نیز امروز به موفقیت‌های ارزشمندی دست یافته‌ایم. در این شرکت به توان تولید توربین گازی به عنوان افتخار آمیزترین مصنوع بشر و قطعات موتور هواپیما دست یافته‌ایم و در حال ساخت این تجهیزات و صادرات آن‌ها به کشورهایی هستیم که خود از ابرقدرت‌های جهان هستند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر