کد خبر: ۲۵۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بانک شهر در یادداشتی به مناسبت هفته بانکداری اسلامی ضمن گرامیداشت این هفته، از تلاشگران عرصه بانکداری و فعالان جامعه بانکی در کنترل تورم و رشد تولید، از طریق استفاده از ظرفیت های بانکداری اسلامی قدردانی کرد.
پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت هفته بانکداری اسلامی
به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: متن کامل این پیام به شرح زیر است:
هفته بانکداری اسلامی مجالی شایسته برای نکوداشت اراده جمعی و تلاش های صورت گرفته در استفاده از ظرفیت‌های بانکداری اسلامی در تحقق سیاست‌راهبردی توسعه اقتصادی بر پایه « مهار تورم و رشد تولید» است و ضرورت دارد بانک ها با استفاده از همه امکانات ممکن در خصوص تببین ظرفیت های مشترک بانکداری اسلامی و توسعه اقتصادی کشور گام بردارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته بانکداری اسلامی، تلاش همه فعالان صنعت بانکداری و همکاران جامعه بانکی در رونق، تقویت و جهش تولید ملی از طریق استفاده از ظرفیت ها بانکداری اسلامی را ارج نهاده و امیدوارم با کمک کارگزاران نظام مالی و متخصصین بانکی بتوانیم با ایجاد اصلاحات مناسب در جهت بهبود کیفیت خدمات و معرفی عقود متناسب و قوانین کارآمد، توانمند و هماهنگ با اقتصاد رشد تولید و اکوسیستم نوآوری، شبکه بانکی کشور را بر اساس آرمان‌های بلند نظام اسلامی و سیاست‌های راهبردی شعار سال یعنی « مهار تورم و رشد تولید» پیش ببریم.
 
سیدمحمدمهدی احمدی
مدیرعامل و عضو هیات مدیره
 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر