محسن رضایی روز پنجشنبه در بازدید از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، اظهار داشت: زمانی بنا بود خارجیها با ایجاد کنسرسیومی متشکل از چند کشور اروپایی این مجموعه را بسازند، اما در تحریمهای اقتصادی ساخت این پروژه را رها کردند و از کشور رفتند.
وی ادامه داد: پس از آن جوانان کشور آستین همت را بالا زدند و یکی از پیچیدهترین پالایشگاههای مدرن روز جهان را در این محل ساختند که در حال حاضر بیش از ۴۵ میلیون لیتر بنزین و تعداد زیادی فرآورده دیگر را تولید و به مردم عرضه میکند.
معاون اقتصادی رییس جمهور خاطرنشان کرد: هدف پالایشگاه ستاره خلیج فارس جلوگیری از صادرات مواد خام و تبدیل آن به فرآوردههای با ارزشتر است که امروز شاهد تحقق این مساله با استفاده از دانش متخصصان داخلی هستیم.
معاون اقتصادی رییسجمهور با بیان اینکه پالایشگاه ستاره خلیجفارس یکی از نمونههای مدیریت جهادی در کشور ما در عرصه صنعت است، گفت: مهمتر از هر چیز دیگر دانش فنی است که ما در ساختن این نوع پالایشگاهها به دست آوردهایم.
رضایی ابراز داشت: در حال حاضر جوانان با تجربه و دارای دانش کامل در زمینه احداث و راهاندازی پالایشگاههای مدرن فرآوری میعانات گازی را در اختیار داریم و تعداد زیادی از چنین واحدهایی را میتوانیم بسازیم و صادرات بهتری از انرژی داشته باشیم.
بازدید از ازبندر شهید رجایی، مجتمع کشتی سازی، شرکت نفت ستاره خلیجفارس، بازدید هوایی از مناطق زلزله زده فین بندرعباس شرکت در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی ونشست شورای برنامه ریزی استان هرمزگان از مهمترین برنامه سفر یک روز معاون اقتصادی رییس جمهوری به هرمزگان است.
درحال حاضر پالایشگاه ستاره خلیجفارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در زمینی به مساحت ۷۰۰ هکتار در ضلع غربی پالایشگاه بندرعباس ساخته شده و ظرفیت این پالایشگاه ۳۶۰ هزار بشکه در قالب سه مرحله ۱۲۰ هزار بشکهای درنظر گرفته شده است.