کد خبر: ۲۴۹۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۲

آغاز به کار نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ با حضور گروه صنعتی ایران خودرو

نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ مسکو، با حضور سفیر ایران در کشور روسیه، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و مقامات دولتی و بخش خصوصی دو کشور آغاز به کار کرد.
آغاز به کار نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ با حضور گروه صنعتی ایران خودرو

مخاطب۲۴ : به نقل از ایکوپرس : سفیر ایران در روسیه، در مراسم افتتاح نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ مسکو، با بیان این که شرکت های خودرویی جمهوری اسلامی ایران امروز حضور بسیار خوبی هم در این نمایشگاه داشته و هم در حال دستیابی به جایگاه خوبی در بازار روسیه هستند، گفت: ایران خودرو و سایپا، دو خودروساز بزرگ جمهوری اسلامی ایران، امروز در این نمایشگاه حضور دارند. 

کاظم جلالی، با بیان این که به دلیل اهمیت این نمایشگاه برای دو خودروساز بزرگ ایران، مدیران عامل ایران خودرو و سایپا شخصا در این نمایشگاه حضور یافته اند، اظهار کرد: بنابراین وضعیت ممتازی برای گفت و گو و ایجاد زمینه همکاری های بزرگ فراهم شده است.
وی با تاکید بر این که خوش بختانه روابط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه روز به روز در حال ارتقاست و در حوزه های مختلفی همکاری صورت می گیرد، عنوان کرد: حوزه خودرو نیز یکی از حوزه هایی است که می توان در آن همکاری ها را گسترش داد.
سفیر ایران در روسیه، یادآور شد: بی تردید همان طور که در نمایشگاه سال گذشته استقبال بسیار خوبی هم از سوی شرکت های ایرانی و هم از سوی طرف های روس صورت گرفت، نمایشگاه امسال نیز فرصت بسیار خوبی برای گسترش سطح همکاری ها خواهد بود.
گفتنی است، نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ مسکو که از امروز ۳۰ مرداد تا دوم شهریورماه در شهر مسکو دایر است، فرصتی برای صنعتگران کشور در زمینه توسعه سهم بازار در این کشور به شمار می رود و طبق برنامه ریزی صورت گرفته، در جریان برگزاری این نمایشگاه، نشست های تخصصی نمایندگان ایران خودرو با خودروسازان و قطعه سازان دیگر کشورها و انجمن های تخصصی صنعت خودرو و قطعه سازی روسیه در دستور کار قرار دارد. 

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر