کد خبر: ۲۴۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷

آثار مسعود اطیابی نقد می‌شود

فرهنگسرای سرو با همکاری سرای محله جمالزاده شمالی، فیلم‌های مسعود اطیابی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.
آثار مسعود اطیابی نقد می‌شود

نخستین نشست "فیلمسرا" با محوریت نقد و بررسی فیلم‌های کارگردانان معاصر ایرانی، روز سه شنبه ۳۱ مردادماه، ساعت ۱۰:۳۰ صبح در سرای محله جمالزاده شمالی برگزار می‌شود.

 

این نشست در چهارچوب سلسله برنامه‌هایی صورت می‌گیرد که هدف آن نقد و بررسی فیلم‌های کارگردان‌های مختلف معاصر (بطور کلی نه فقط یک فیلم خاص) است برگزار می‌شود.


هدف از این برنامه، شناخت ویژگی ها، نقاط ضعف و قوت فیلم‌های هر کارگردان و آموزش ضمنی نگاه نقادانه به فیلم و سینما به مخاطبان برنامه (که عمدتا دانش آموزان هستند) می‌باشد.


سید مسعود اطیابی کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. از مهم‌ترین آثار سید مسعود اطیابی می‌توان به کارگردانی فیلم تگزاس، فیلم خروس جنگی و فیلم اخلاقتو خوب کن اشاره کرد.


مسعود اطیابی، تهیه کننده، کارگردان و مدیر تولید ایرانی، متولد ۱ مهر ۱۳۴۳ در گلپایگان است. وی از سال ۱۳۶۴ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز نمود. مسعود اطیابی، فارغ التحصیل دوره مدیریت تولید از موسسه آموزش عالی سوره است. او فعالیت فیلمسازی خود را با فیلمبرداری از جبهه‌های جنگ آغاز کرد.


از میان آثار مسعود اطیابی در مقام تهیه کننده می‌توان به عناوینی همچون عروس حلبچه، چوری، خاموشی دریا، قناری، خروس جنگی، انتهای زمین، دل خون، اختاپوس و افسونگر اشاره کرد. وی مسئولیت کارگردانی آثاری همچون مصائب دوشیزه، صبح روز هفتم، شرط اول، اخلاقتو خوب کن، ریسمانی نزدیکتر از رگ، خاک و مرجان، برج آرام، ماه‌گرفتگی، تگزاس، دینامیت، تگزاس ۲ و انفرادی را نیز برعهده داشته است.


ضمنا حضور در این برنامه برای همه علاقمندان آزاد است.

 

نخستین جلسه این برنامه به فیلم سینمایی "مسعود اطیابی" اختصاص دارد که در روز سه شنبه ۳۱ مردادماه در سرای محله جمالزاده شمالی به نشانی تقاطع بلوار کشاورز، تقاطع جمالزاده شمالی برگزار می‌شود.


علاقه‌مندان برای اطلاع از برنامه‌های فرهنگی و هنری فرهنگسرای سرو با شماره ۶۶۵۵۶۵۶۶ تماس بگیرید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر