کد خبر: ۲۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
در نشست هم‌اندیشی معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با مدیران ناحیه نورد سرد این شرکت مطرح شد؛

تأمین محصولات موردنیاز صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی بدون وقفه ادامه می‌یابد

نشست هم‌اندیشی معاون و مدیران فروش و بازاریابی فولاد مبارکه با مدیران نورد سرد این شرکت روز یکشنبه ۲۲ مردادماه سال جاری برگزار شد و طی آن بر انجام به‌موقع فاز دوم و سوم نوسازی (ریومپ) خط تاندم مداوم نورد سرد فولاد مبارکه و تأمین به‌موقع ورق موردنیاز خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم‌خانگی تأکید شد.
تأمین محصولات موردنیاز صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی بدون وقفه ادامه می‌یابد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛ رضا حیدری معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه که به همراه جمعی از مدیران این معاونت در جلسه حضور یافته بود، گفت: تولید انواع محصولات فولادی به‌منظور توسعه زیرساخت‌های کشور از مأموریت‌های اصلی فولاد مبارکه است؛ ازاین‌رو به‌منظور تعامل هرچه بیشتر تیم فروش و بازاریابی با خطوط تولید پس از دیدار میدانی با مدیریت و کارکنان مجتمع فولاد سبا در نورد سرد حاضر شدیم تا اولویت‌ها و دغدغه‌های مشتریان شرکت را به سمع و نظر مدیران و کارشناسان خطوط تولید برسانیم و از چالش‌های احتمالی همکاران در خطوط نورد سرد نیز آگاه شویم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تأمین حداکثری صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی در جهت حمایت از مصرف‌کنندگان نهایی که مردم عزیز کشورمان هستند از اولویت‌های این معاونت است. ضمن این که معتقدیم ارتباط با مشتریان و برقراری تعامل هرچه بیشتر بین خطوط تولید فولاد مبارکه با مشتریان و مصرف‌کنندگان نهایی از اهمیت خاصی در بهبود کیفی و زمان تحویل محصول برخوردار است.

حیدری گفت: بعد از جلسه و نشست هم‌اندیشی که با مدیران ناحیه نورد سرد داشتیم لازم دانستیم که ضمن حضور در خط تولید از نزدیک با همکاران این ناحیه دیدار و گفتگو نماییم و ضمن عرض خداقوت به این همکاران شرایط تأمین حداکثری ورق موردنیاز خودروسازان را مورد بررسی و پایش قرار دهیم.

وی با بیان اینکه انجام فاز اول عملیات ریومپ واحد تاندم نورد سرد فولاد مبارکه یکی از اتفاقات بزرگ در حوزه تعمیرات و بهینه‌سازی خطوط تولید این شرکت بوده است، گفت: خوشبختانه این تعمیرات بزرگ به‌موقع و به بهترین شکل ممکن انجام شد و در ادامه اقداماتی که در این خط انجام خواهد شد این نوید را به مشتریان فولاد مبارکه می‌دهیم که ان‌شاءالله دغدغه‌ای از بابت تأمین ورق سرد موردنیاز خود نخواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تجربه بخش اول نوسازی این خط و نتایج درخشانی که به بار آورد نشان می‌دهد که توان مدیریتی و مهندسی لازم برای انجام چنین پروژه‌هایی در فولاد مبارکه موجود است و خوشبختانه با تعاملی که با خودروسازان برقرار نموده‌ایم به‌طورقطع بدون واردآمدن هرگونه التهاب به بازار فاز دوم و سوم این عملیات نیز با اتکا به الطاف الهی و همت همکاران به بهترین شکل انجام خواهد شد؛ بنابراین گزارش بهزاد بهادارانی مدیر ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: خوشبختانه فاز اول عملیات نوسازی خط تاندون ۵ قفسه فولاد مبارکه با موفقیت انجام شد این در حالی بود که برای انجام این عملیات بزرگ ۸ روز کاری در نظر گرفته شده بود که خوشبختانه با هماهنگی‌های بسیار خوب انجام شده و با تلاش و همت همه همکاران این عملیات یک روز زودتر از موعد مقرر انجام شد و خط تولید وارد فاز بهره‌برداری شد.

وی از عملکرد بسیار خوب خط نوسازی شده تاندم پنج قفسه‌ای خبر داد و افزود: در همان روز‌های نخست که مجدداً خط تولید به سیکل بهره‌برداری اضافه شد کلاف باکیفیت بالا و مورد قبول خودروسازان در این خط تولید شد و در گام بعدی که عملیات تکمیلی این عملیات بزرگ انجام خواهد شد از فرصتی که پیش رو داریم استفاده خواهیم کرد و تا پایان سال تمامی ورق موردنیاز و سفارش داده شده خودروسازان را به‌موقع و طبق تعهدات شرکت تولید خواهیم کرد.

بهادرانی با تأکید بر این که تا پایان سال برای تولید محصولات ویژه نیز که در این خط تولید باید انجام شود مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: با پایان‌یافتن فاز دوم نوسازی خط تاندم پنج قفسه‌ای شاهد کاهش قابل‌توجه توقفات ناخواسته، پایداری تولید و همچنین افزایش سطح کیفی محصولات این خط خواهیم بود که این امر در افزایش تولید محصولات و رضایت‌مندی بیش‌ازپیش مشتریان تأثیر زیادی خواهد داشت.

به گفته مدیر ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم‌خانگی مهم‌ترین مشتریان خط تاندم پنج قفسه‌ای فولاد مبارکه را تشکیل می‌دهند که با انجام این عملیات نوسازی رضایت حداکثری آن‌ها جلب خواهد شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
اوسمار را در آب‌نمک خوابانده‌اند! اوسمار را در آب‌نمک خوابانده‌اند!
حمید درخشان، بازیکن و سرمربی سابق پرسپولیس در خصوص وضعیت نیکمت پرسپولیس گفت:مدیریت قصد تغییر دارد اما اخراج هاشمیان زود است.اوسمار دستیار یحیی بوده و با پرسپولیس آشنایی دارد.
تعرفه تلفن همراه گران شد تعرفه تلفن همراه گران شد
سازمان تنظیم مقررات سقف تعرفه پیامک و مکالمه تلفن همراه را افزایش داد؛ پیامک فارسی ۱۱۶ ریال و مکالمه درون شبکه تا ۱۱۶۹ ریال شد.
شاخص بورس تهران ۲۷ هزار واحد رشد کرد شاخص بورس تهران ۲۷ هزار واحد رشد کرد
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات چهارشنبه با رشد ۲۷ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۷۹ هزار واحد رسید و شاخص هم وزن در آستانه کانال ۹۰۰ هزار واحدی است.
اعتراضات گسترده علیه ترامپ در آمریکا اعتراضات گسترده علیه ترامپ در آمریکا
در بیش از ۲۶۰۰ تظاهرات سراسری آمریکا، معترضان با شعار «روز بدون پادشاه» مخالفت خود با سیاست‌های سلطه‌طلبانه ترامپ و دفاع از دموکراسی را نشان دادند.
فیلم لو رفته از دلالی اوسمار ویرا و نفع مالی از پرسپولیس+ فیلم فیلم لو رفته از دلالی اوسمار ویرا و نفع مالی از پرسپولیس+ فیلم
رسانه‌ها فیلمی از اوسمار ویرا منتشر کردند که نشان می‌دهد این مربی در دبی بر سر دریافت ۲۰ هزار دلار بابت انتقال اندرو پریرا به پرسپولیس چانه‌زنی کرده است.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر