کد خبر: ۲۴۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
سفیر باکو در تهران خبر داد:

پایان قریب‌الوقوع تحقیقات درباره حمله به سفارت آذربایجان

سفیر جمهوری آذربایجان در ایران از پایان قریب‌الوقوع تحقیقات در خصوص حمله به سفارت این کشور در ایران، ابراز خرسندی کرد.
پایان قریب‌الوقوع تحقیقات درباره حمله به سفارت آذربایجان

مخاطب24:علی علی‌زاده، سفیر آذربایجان در ایران روز سه‌شنبه در صفحه ایسناگرامی خود نوشت: امروز دادستان کل جمهوری آذربایجان پذیرای هیاتی به ریاست معاون دادستان کل جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی در ادامه نوشت: از اینکه شنیدم تحقیقات در رابطه با حمله تروریستی به سفارت‌مان در تهران به زودی به پایان خواهد رسید و افراد مقصر به سزای اعمال خود خواهند رسید، خرسندم. این جنایت جدی نباید بدون مجازات باقی بماند.

هفتم بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در پی حمله مسلحانه یک نفر با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، یک نفر از کارکنان سفارت کشته و ۲ نفر دیگر مجروح شدند.



«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در جریان سفر نیمه تیرماه خود به باکو گفته بود: رای شدید و اشد مجازات در انتظار ضارب و هر طرفی است که در این اقدام جنایتکارانه نقش داشته است. اقداماتی در حوزه پلیس دیپلماتیک اتخاذ شده و با مسببانی که به هر نحو قصوری در این حادثه داشتند برخورد جدی صورت گرفته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد
عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است. وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید
از زمانی که نخستین موشک‌های هوا به هوا در میانه قرن بیستم پا به عرصه نبرد گذاشتند، جنگ هوایی دچار تغییراتی اساسی شد. اکنون، چین مدعی توسعه موشکی شده که با برد حیرت‌انگیز ۱۰۰۰ کیلومتر، می‌تواند میدان نبرد را دگرگون کند.
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
زائران اربعین حسینی چگونه گذرنامه زیارتی بگیرند؟ زائران اربعین حسینی چگونه گذرنامه زیارتی بگیرند؟
زائران اربعین حسینی برای دریافت گذرنامه زیارتی می‌توانند به‌آسانی از طریق اپلیکیشن پلیسِ من اقدام کنند.
بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟ بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟
مدیر روابط عمومی سازمان بورس اعلام کرد با وجود تعطیلی بانک‌ها در استان تهران، بورس‌ها و ارکان بازار سرمایه به دلیل فعالیت شعب کشیک بانک‌ها در سایر استان‌ها در چهارشنبه این هفته باز خواهند بود.
برگزیده
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
مضمون نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل متحد چیست؟ مضمون نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل متحد چیست؟
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس شورای امنیت، نماینده عالی اتحادیه اروپا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل هرگونه تلاش سه کشور اروپایی (E ۳) برای احیای قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت را بی‌اعتبار و از نظر حقوقی باطل دانست.
صفحه خبر بالای تصاویر